Objavljeno: apr 19 2024 12:27

Vikendica Deliblatska peščara

EUR

/ dnevno
Objavljeno: apr 19 12:27
Pregleda: 67
Dobrodošli u jednistveni kraj Vojovodine!

Vikendica se nalazi na samom obodu Deliblatske peščare, na samo 50-ak km od Beograda. Ima privatnu plažu i mali mol na obali jezera Kraljevac, specijalnom rezervatu prirode.

Ukoliko za trenutak želite da sa vašim najmilijima osetite mir i lepotu prirode, vojvođanska ravnica je mesto koje će vam to omogućiti. Okružena prostranim zelenim ravnicama i jezerom Kraljevac vikendica predstavlja posebnu oazu mira. Ugodan komfor, uređena okolina i čarobni odsajaji sunca sa jezera ispuniće vas pozitivnom energijom i željom da iznova uživate u ovim krajevima.

Prostrano dvorište idealno je različite vrste razonoda i aktivnosti poput frizbia, badmintona, odbojke… . Posebno mesto zauzima letnjikovac sa ognjištem, mesto gde se uz zvuk i toplinu vatrice vode dugi večernji razgovori, smeje i uživa uz čašu omiljenog pića. Tu je i kutak za sedenje napolju sa udobnim foteljama, a za ljubitelje kulinarstva ili degustacije, na raspolaganju je spoljašnja letnja kuhinja koja je opremljena roštiljem i mestom za kuvanje u kotliću.

Sama vila je veoma prostrana i uredjena je u vojvođanskom stilu sa posebnom pažnjom i ljubavlju prema detaljima. Jedinstveni kutak predstavljava zastakljeno predvorje vile sa predivnim pogledom na sve što vas okružuje. Opremljen je pažljivo biranim nameštajem, raznovrsnim foteljama i ljuljaškama kako bi vam obezbedili potpunu udobnost. Idealan je prostor za druženje u vreme kiše i mesto je romantičnog večernjeg ambijenta pod svećama. .. Ukoliko je potrebno, terasa se može dogrevati pečurkom na gas po dogovoru.

Za ljubitelje muzike na raspolaganju su gitara i klavir.

Unutrašnjost vile čini dnevni boravak sa udobnim garniturama a u nastavku je veliki trpezarijski sto i potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim predmetima za pripremanje hrane i posluživanje većeg broja ljudi.
Vila se može pohvaliti velikim brojem spavaćih mesta raspoređenih u 5 spavacih soba. Soba 1: bračni vodeni krevet veličine 200x220cm, krevet za jednu osobu 90x200cm i kupatilo sa tuš kabinom. Soba 2: bračni vodeni krevet veličine 200x220cm, dva kreveta za po jednu osobu veličine 90x200cm i kupatilo sa tuš kabinom. Soba 3: bračni krevet veličine 180x200cm, pomoćni ležaj 80x200cm i kupatilo sa tuš kabinom. Soba 4: bračni krevet 160x200cm. Soba 5: bračni krevet 180x200cm i krevet za jednu osobu veličine 90x200cm. Ukupan broj spavaćih mesta je 15.

Na raspolaganju gostima su čaše, tanjiri i escajg. Objekat je klimatizovan i ima stabilan Wi-Fi signal. Ima dovoljan broj parking mesta.

Od dodatnih usluga na raspolaganju je i kuvar koji može pripremati obroke po dogovoru. Cena je na upit i zavisi od toga šta i koje obroke priprema. Takođe, postoji mogućnost vožnje konjskom zapregom do Deliblatske peščare po dogovoru (cena zavisi od broja ljudi, kao i dužine vožnje).

Očekujemo Vas !

Cenovnik:

Cena po noćenju - 350 €

Cena za 3 i više noćenja:

Cena od ponedeljka do četvrtka - 600€
Cena od četvrtka do nedelje - 750€
Cena od ponedeljka do ponedeljka - 1500€


Informacije i rezervacije:

+381 60 434 66 44
+381 60 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
67

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija