Objavljeno: okt 08 2022 03:55

Vila Astral

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 03:55
Pregleda: 20
Vila Astral je zvezda među objektima - na samoj obali reke Drine. Ovo imanje, koje se nalazi na svega 4km od centra Loznice, je prava projekcija odmora - koji osim svog ekskluzivnog položaja nudi i moderne sadržaje. Do vile Astral se jednostavno stiže iz Beograda (~2h), kao i ostalih gradova - a lokalitet po kom se prepoznaje ovaj kraj je uzbudljiv i bogate ponude.

Vila Astral je po potrebi svih gostiju koji žele da uspore ritam svakodnevnice, uz jednako aktivan odmor u modernom izdanju jednog imanja. Prostor spoljašnosti vile je uređen tako da netaknuto rastinje pruža hlad i prirodan ambijent, ne zaklanjajući pogled na prelepu reku Drinu koja je pred Vama. Osim travnjaka, glavni prizor bašte je moderni bazen sa grejanjem ali i prostrani, savremen plato od lomljenog kamena. Tu su gostima na raspolaganju udobne ležaljke kao i kutak sa letnjim separeom i baldahinima. Na spratu kuće je prostrana terasa sa baštenskim elementima gde možete uživati u pogledu na celu vilu Astral i obalu.

Objekat poseduje roštilj, kotlić i dečije sadržaje - tako da i najmlađi i oni zreliji mogu ovde pronaći dodatnu dnevnu razonodu. Kada je u pitanju noćno uživanje, u večernjim satima je nebo iznad vile prepuno zvezda i zaista pruža magičan utisak. Idealan je izbor za porodični odmor, intimno putovanje sa najbližima i bilo koju vrstu posete koja poziva na odmor i opuštanje.

Vila je moderni objekat na dva nivoa, koji osim najpotrebnijih elemenata, nudi i dodatne pogodnosti. Sve unutar objekta predstavlja rezidenciju dobrog hedonizma pa je tako većina kuće otvorenog duha. Najprivlačniji deo vile predstavlja zastakljena terasa sa zagrejanim đakuzijem i saunom koje su na raspolaganju svim gostima. Prostor poseduje klupe i stolove, pa je moguće realizovati porodično obedovanje u vašoj režiji. Tu je kompletno opremljen dnevni boravak sa modernom trpezarijom i kuhinjom. Objekat je klimatizovan, pokriven Wi-Fi signalom i poseduje sve potrebne dodatke. U prizemlju se još nalazi i moderno kupatilo kao i spavaća soba sa bračnim krevetom koja ima i krevetac za odojčad. Na spratu je toalet, još jedna spavaća soba, sa bračnim krevetom i izlaskom na terasu. Ukupan spavaći kapacitet je - 6.Gostima je na raspolaganju privatan parking sa video nadzorom.

Odmor pod zvezdama, u vili Astral…
Dobro došli!

Cenovnik:
Najam objekta - 180€

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija