Objavljeno: jan 16 2022 07:53

Na prodaju prelepa kuća (vila) u Kikindi

EUR

Objavljeno: jan 16 07:53
Pregleda: 299
Prodajem dve kuće i nekoliko pomoćnih objekata na placu od 1128 m2 u Kikindi (1 km od centra grada, Vojvode Mišića 122 i 122b).
Prelepa I izuzetno funkcionalna spratna kuća ima stambenu (korisnu) površinu od 234 m2 l poseduje sledeće prostorije: podrum, suvi ulaz sa garažom, predsoblje sa stepeništem, dnevnu sobu, toalet, ostavu, kuhinju, trpezariju, 4 spavaće sobe, 2 manje spratne terase, predsoblje, garderober sa tavanskim ulazom i kupatilo, kao i veliku pokrivenu dvorišnu terasu sa fontanom. Ispod dvorišne terase se nalazi kotlarnica od 18 m2. Grejanje spratne kuće je na gas (radijatori i prot. bojler), ili na čvrsto gorivo (kotao). Porodična kuća ima odličan raspored i sjajno iskorišćen prostor.
Dvorišna kuća (zasebna stamb. jedinica, korisne površine 49 m2) sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i terase. Grejanje dvorišne kuće je na gas (gasna peć).
U dvorištu (na placu) se nalaze i 3 velika pomoćna (ekonomska) objekta, ukupne korisne površine 256 m2. Pomoćni objekti sadrže više prostorija za ostavu, alatnicu, susaru, svinjac i kotarku. Pomoćni objekti se vrlo lako uz određena ulaganja mogu pretvoriti u dodatni stambeni ili poslovni prostor.
Svi objekti su novije gradnje (građeni tokom 90-tih I početkom 2000-tih godina) i kvalitetno su građeni, redovno održavani I ne zahtevaju nikakva ulaganja. Objekti poseduju kompletnu infrastrukturu (gradsku vodu, kanalizaciju, trofaznu struju, gas, kablovsku i dr).
Plac je u potpunosti ograđen i uređen. Veći deo placa je izbetoniran, što pruža dodatne pogodnosti u vidu jednostavnog pristupa objektima i u zimskom periodu, mogućnosti prilaska vozilima do svakog objekta, mogućnosti postavke montažnog bazena za kupanje, košarkaškog terena i dr. Na placu se nalaze i nekoliko manjih prelepo uređenih baštica sa cvećem i zelenilom. Kuća ima dva pešačka i dva kolska ulaza.
Nekretnina pruža velike mogućnosti:
- pogodna je za veću (višečlanu) porodicu ili dve porodice
- za izdavanje dela stambenog ili pomoćnog prostora
- za veće poljoprivredne proizvođače,
- za obavljanje poslovne delatnosti (otvaranje hostela, staračkog doma, vrtića, igraonice, mehan. radnje, stovarišta, proizvodnje pvc i alu stolarije i dr).
Uknjižena nepokretnost, bez tereta, vlasništvo 1/2 (oba suvlasnika saglasna za prodaju).
Postoji mogućnost prodaje kuće sa nameštajem u skladu sa dogovorom sa kupcem.
Kuća je idealna kako za udoban i idiličan porodični život, tako i kao odlična investicija (za poslovni prostor, za izdavanje).
Pregled nekretnine moguć uz prethodnu najavu i dogovor sa vlasnicima.
Za više informacija kontaktirati 065 80 17 191 Miroljub
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija