Objavljeno: jan 16 2022 07:53

Na prodaju prelepa kuća (vila) u Kikindi

EUR

Objavljeno: jan 16 07:53
Pregleda: 18
Prodajem dve kuće i nekoliko pomoćnih objekata na placu od 1128 m2 u Kikindi (1 km od centra grada, Vojvode Mišića 122 i 122b).
Prelepa I izuzetno funkcionalna spratna kuća ima stambenu (korisnu) površinu od 234 m2 l poseduje sledeće prostorije: podrum, suvi ulaz sa garažom, predsoblje sa stepeništem, dnevnu sobu, toalet, ostavu, kuhinju, trpezariju, 4 spavaće sobe, 2 manje spratne terase, predsoblje, garderober sa tavanskim ulazom i kupatilo, kao i veliku pokrivenu dvorišnu terasu sa fontanom. Ispod dvorišne terase se nalazi kotlarnica od 18 m2. Grejanje spratne kuće je na gas (radijatori i prot. bojler), ili na čvrsto gorivo (kotao). Porodična kuća ima odličan raspored i sjajno iskorišćen prostor.
Dvorišna kuća (zasebna stamb. jedinica, korisne površine 49 m2) sastoji se od sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i terase. Grejanje dvorišne kuće je na gas (gasna peć).
U dvorištu (na placu) se nalaze i 3 velika pomoćna (ekonomska) objekta, ukupne korisne površine 256 m2. Pomoćni objekti sadrže više prostorija za ostavu, alatnicu, susaru, svinjac i kotarku. Pomoćni objekti se vrlo lako uz određena ulaganja mogu pretvoriti u dodatni stambeni ili poslovni prostor.
Svi objekti su novije gradnje (građeni tokom 90-tih I početkom 2000-tih godina) i kvalitetno su građeni, redovno održavani I ne zahtevaju nikakva ulaganja. Objekti poseduju kompletnu infrastrukturu (gradsku vodu, kanalizaciju, trofaznu struju, gas, kablovsku i dr).
Plac je u potpunosti ograđen i uređen. Veći deo placa je izbetoniran, što pruža dodatne pogodnosti u vidu jednostavnog pristupa objektima i u zimskom periodu, mogućnosti prilaska vozilima do svakog objekta, mogućnosti postavke montažnog bazena za kupanje, košarkaškog terena i dr. Na placu se nalaze i nekoliko manjih prelepo uređenih baštica sa cvećem i zelenilom. Kuća ima dva pešačka i dva kolska ulaza.
Nekretnina pruža velike mogućnosti:
- pogodna je za veću (višečlanu) porodicu ili dve porodice
- za izdavanje dela stambenog ili pomoćnog prostora
- za veće poljoprivredne proizvođače,
- za obavljanje poslovne delatnosti (otvaranje hostela, staračkog doma, vrtića, igraonice, mehan. radnje, stovarišta, proizvodnje pvc i alu stolarije i dr).
Uknjižena nepokretnost, bez tereta, vlasništvo 1/2 (oba suvlasnika saglasna za prodaju).
Postoji mogućnost prodaje kuće sa nameštajem u skladu sa dogovorom sa kupcem.
Kuća je idealna kako za udoban i idiličan porodični život, tako i kao odlična investicija (za poslovni prostor, za izdavanje).
Pregled nekretnine moguć uz prethodnu najavu i dogovor sa vlasnicima.
Za više informacija kontaktirati 065 80 17 191 Miroljub
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18
0658017191

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija