Objavljeno: mar 03 2016 12:02

Kuca 150m2 u Vrnjačka Banja

EUR

Objavljeno: mar 03 12:02
Pregleda: 9
Kuca ima 150 m2 (podeljena je na dva ulaza 2x75m2), takodje pored kuce
postoje i garaza od 25m2 i pomocne prostorije od 25 m2. Ukupna povrsina
placa je 12 ari. Za sve objekte posedujemo validnu dokumentaciju. Raspored prostorija je i u prizemlju i na spratu isti - dve spavace sobe, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i zatvorena terasa
(zastakljena). Kuca ima struju (garaza takodje), vodu, telefon, kanalizaciju i sve je prijavljeno i zavedeno pod imenom vlasnika.Postoji mogucnost grejanja na struju ili cvrsto gorivo, a neposredno pored kuce prolazi gasna mreza, pa postoji mogucnost prikljucka na gasnu mrezu, takodje postoji mogucnost prikljucka na kablovsku televiziju i internet.Ispred garaze postoji parking mesto za automobil. Kompletan plac je ogradjen. Kuca se nalazi u slepoj ulici, pa je vrlo mirno i tiho tokom celog dana. Neposredno pored kuce se nalazi ulicna rasveta, pa je dvoriste tokom noci osvetljeno, cela ulica ima ulicno osvetljenje. Ispred kuce se nalazi manja bastica sa nekoliko vocaka, dok se veci deo placa nalazi iza kuce, gde postoji veliki prostor koji se koristi za bastu, a postoji i veci deo vocki.Jedna strana kuce je kompletan zid, druga strana ima prozore koji gledaju na bastu i voce, treca strana gleda na ulicu, garazu i parking za auto, a cetvrta gleda na bastu ispred kuce i put koji prolazi pored kuce, vrlo je osvetljena i nema objekata koji bi smetali. Put do kuce je asfaltiran, a oko kuce su uradjene staze. Prizemlje kuce je zidano 1970, od cigle, a sprat je zidan 1992 od blokova. Sve prostorije imaju postavljen parket, dok su u kupatilima postavljene plocice, elektricne, vodovodne i kanalizacione instalacije su postavljene i u funkciji su. U kupatilima su postavljeni bojleri, kade, cesme na kadama i lavaboima. U prizemlje kuce se ulazi sa prednje strane kuce, dok se na sprat ulazi sa sporedne strane putem spoljnjih stepenica, koje su pokrivene i zasticene od snega i kise.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0641358177

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija