Objavljeno: dec 28 2013 05:22

Kuca 500m2 u Vrnjackoj Banji

EUR

Objavljeno: dec 28 05:22
Pregleda: 2
Objekat je izgrađen u četiri nivoa:
SUTEREN (120m2) sauna sa kupatilom, dok je preostali prostor po potrebi moguće preurediti u teretanu, fitnesss ili u pet dodatnih apartmana jer za takvu adaptaciju postoji adekvatna instalacija.
PRIZEMLJE (120.50m2) je opremljeno stilskim rustičnim nameštajem, obuhvata prostran dnevni boravak sa kaminom, trpezariju, kuhinju, ostavu, spavaću sobu, kupatilo, toalet i terasu čitavom dužinom prizemlja. Prekrasno masivno mermerno stepenište vodi na sprat.
PRVI SPRAT (128,40m2) je kompletno opremljen skupocenim modernim nameštajem. Uz dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tu su radna i spavaća soba, kupatilo i terasa čitavom dužinom.
POTKROVLJE (83m2) 4 sobe, kupatilo i mini kuhinja.
Objekat je deljiv na dve zasebne celine (suteren + prizemlje) i (sprat + potkrovlje)

Objekat odlikuju veoma moderna arhitektonska rešenja (enterijer i eksterijer). Kvalitetno je projektovan i građen, te izolovan toplotnim izolatorom. Objekat ima instaliran sistem centralnog grejanja na gas, lož ulje ili čvrsto gorivo. Opremljen telefonom, telefaksom, uređajima za klimatizaciju, internetom, sistemom zaštite (alarmom i video nadzorom). Kuća poseduje svu neophodnu dokumentaciju, uknjižena je i legalizovan
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0637406426

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija