Objavljeno: maj 28 2021 06:30

SOKO BANJA (SOKO TERME) - KUĆA SA OKUĆNICOM, 360m2

EUR

Objavljeno: maj 28 06:30
Pregleda: 10
SOKO BANJA (SOKO TERME) - KUĆA SA OKUĆNICOM, 360m2 - TOP PONUDA

Opis lokacije: U prilici smo da vam ponudimo kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini Wellness i Spa centra, Soko terme, tako da pruža idealnu priliku za odmor i porodični život. Kuća je okružena zelenom oazom i udaljena od ulice. Kuća se nalazi u jednom od najvećih naselja, Carina. Prodaje se prazna bez nameštaja.

Opis kuće: Kuća je starije gradnje u izvornom stanju. Potrebna manja ulaganja. Sastoji se od (P+O) - prizemlje, prvog sprata i potkrovlja. Prvi prizemni deo, sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, trpezarije sa kuhinjom i kupatila (koje posduje i kadu), dok je garaža takodje u prizemlju. Podrum se nalazi ispod kupatila i spavaće sobe u prizemlju. Prvi sprat kuće ima identičan raspored s tim da poseduje 2 spavaće sobe (umesto jedne). Kuća poseduje 2 prostrane terase. Jednu na prvom spratu kuće na koju se izlazi iz dnevne sobe i sa koje se prostire divan pogled na Ozren, dok je druga terasa deo potkrovlja. Na potkrovlju postoji mogućnost da se naprave 2 stambene jedinice. Na podovima je parket, laminat i keramika, dok je spoljna stolarija drvena. Grejanje je na čvrsto gorivo. Površina placa je 593m2, prostran plac, pod travnjakom i ograđen. Jedna parcela je voćnjak. Površina kuće u osnovi iznosi 120m2, zajedno sa prvim spratom i potkrovljem čini ukupnu površinu od 360m2. Idealna ponuda za višečlanu porodicu na odličnoj lokaciji za idiličan i miran život kao i za investiciju za iznajmljivanje za posetioce tokom sezone.



Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažitre razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 069/601-261. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:



Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnos tistih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija