Objavljeno: okt 13 2021 02:32

DUVANIŠTE – RETKO U PONUDI

EUR

Objavljeno: okt 13 02:32
Pregleda: 9
DUVANIŠTE – RETKO U PONUDI – KUĆA SA POSLOVNIM PROSTOROM 135m2 – U prilici smo da vam ponudimo kuću koja se nalazi na jednoj od traženijih lokacija u neposrednij blizini kompleksa Magdon, a u blizini vrtića, škole, parka, autobuskog stajališta, hiper marketa....

Kuća se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja izuzetno kvalitetne gradnje. U prizemlju je lokal, poslovni prostor koji poseduje veliki PVC portal koji gleda na glavnu ulicu te je pogodan za razne delatnosti kao što je mini market, kozmetički ili frizerski salon, dečiju igraonicu.... Poseduje mokri čvor, ventilaciju duž celog prostora. Na podu je keramika.

Sprat i potkrovlje su u sivoj gradnji te novi vlasnik ima mogućnost da stambeni prostor sredi po svojoj želji i potrebi. Kako po broju soba tako i po rasporedu istih. A takođe ceo objekat može naći namenu i kao poslovni prostor. Stolarija je PVC sa roletnama. Objekat poseduje struju, vodu i kanalizacioni sistem. Prednja strana na objektu je sa fasadom.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija