Objavljeno: sep 29 2022 03:54

KUĆA – NIŠ – KIČEVO – OTC – 160m2

EUR

Objavljeno: sep 29 03:54
Pregleda: 95
KUĆA – NIŠ – KIČEVO – OTC – 160m2

Opis lokacije: U prilici smo da vam ponudimo kuću na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini OTC-a i mašinske škole. U blizini su takođe brojna autobuska stajališta, apoteke, glavna železnička stanica, apelacioni sud, pošta, market MERE, više manjih marketa kao i veliki kineski tržni centar.

Opis kuće: Kuća starije gradnje, u dobrom stanju. Sastoji se od suterena i sprata. U osnovi kuća 78m2, ukupno oko 160m2. Dvorište 1.3 ara. Sprat se sastoji od ulaznog hodnika, sa desne strane soba, pravo od hodnika kupatilo, dok se sa leve strane ulazi u kuhinju sa trpezarijom iz koje se ide u prostrani dnevni boravak. Terasa se nalazi ispred ulaza na sprat. U suterenu od ulaznog hodnika sa desne strane se nalazi zajedno dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Sa leve strane od hodnika zasebna soba i pravo veće kupatilo. U okviru kuće ima i prostorije koje mogu da služe kao oatava. Stolarija je pvc, na podovima keramika, laminat i brodski pod. Grejanje na struju ili čvrsta goriva. Parking moguć jedino ispred dvorišta.

Naslovna fotografija je informativnog karaktera.

Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.Ne postoji ni jedan razlog da odmah ne nazovete 069/601-261 i napravite prvi korak ka svom novom domu!Agencijska usluga iznosi 2 %.

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju licne karte, u skladu sa Zakonom o specavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Clan 7. i Clan 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajuci u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zakljucenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 069/601-261. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bicete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri cemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Medutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehnickih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takode, može se desiti da sadržaj bude zastareo, medutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tacnost istih. Veoma cest slucaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
95

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija