Objavljeno: maj 25 2021 08:01

NIŠ - BUBANJ - KUĆA 184 m2

EUR

Objavljeno: maj 25 08:01
Pregleda: 8
NIŠ - BUBANJ - KUĆA 184 m2 - U prlici smo da vam ponudimo kuću na Bubnju , u blizini hotela Tamy Residence . Sastoji se iz suturena, prizemlja I potkrovlja.

Podrumski deo ( suturen ) je adaptiran u stambeni prostor, vrlo funkcionalan sa dnevnom sobom, kuhinjom , kupatilom I spavaćom sobom. Na raspolaganju su tri izdvojene ostave I kotlarnica.

Prizemni deo kuće se sastoji iz ulaznog hodnika iz kog se ulazi u dnevni boravak sa kuhinjom I trpezarijom koji izlazi na terasu I dvorište . I iz dnevnog boravka se ulazi u spavaću sobu koja takođe ima izlaz na terasu. U kupatilo I još jednu spavaću sobu ulaz je iz hodnika.

Na spratu se nalazi velika terasa sa koje je I ulaz na sprat kuće. Ulazni hodnik ima komunikaciju sa ostalim prostorijama , dnevnim boravkom sa kuhinjom I trpezarijom I izlazom na terasu koja gleda na dvorište. Iz dnevne sobe se ulazi u spavaću sobu sa terasom, a u kupatilo I još jednu spavaću sobu se ulazi iz hodnika.

Kuća poseduje manji deo popločanog dvorišta sa letnjikovcem.

Urađena je izolacija na kući, stolarija je u suturenu I prizemlju drvena sa drvenim kapcima a na spratu kuće je PVC stolarija. Na podovima u celoj kući je laminat I keramika.

Grejanje u celoj kući je etažno na pellet a poseduje I kotao na struju.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija