Objavljeno: sep 30 2020 12:53

NIŠ – KUĆA – BEVERLI HILS – 226m2

EUR

Objavljeno: sep 30 12:53
Pregleda: 6
NIŠ – KUĆA – BEVERLI HILS – 226m2

U prilici smo da vam ponudimo dvospratnu kuću u jednom od najlepših krajeva u Nišu, popularnom Beverli Hilsu, površine 113m2 u osnovi, dok sa drugim spratom daje ukupnu korisnu površinu od 226m2.

Iz prostranog ulaznog hodnika ulazi se levo u veliku dnevnu sobu sa trpezarijskim delom i izlazom na prostranu natkrivenu terasu idealnu za uživanje i roštiljanje sa prijateljima ili boravak sa decom na otvorenom.

Na prvoj etaži su i lepo osvetljena kuhinja i kupatilo.

Na drugoj etaži nalazi se spavaći dengažman sa dve velike i dve manje spavaće sobe. Velike spavaće sobe imaju izlaze na terase kao i sopstvene garderobere. Na spratu se nalazi i komforno kupatilo.

Sa druge etaže stepenište vodi na potkrovlje koje trenutno nije u funkciji ali je prostor idealan da bude adaptiran u dečiju igraonicu ili sobu za relaksaciju i odmor.

U podrumskim prostorijama kuće se nalazi još jedna stambena jedinica sa potpuno opremljenim kupatilom, dve prostrane spavaće sobe i velikom dnevnom sobom sa izdvojenom kuhinjom.

Na podovima su Tarket parket i keramika, a grejanje je etažno. Spoljašnja stolarija je drvo aluminijum, a unutrašnja drvena. Kuća je orijentisana zapadno, veoma osunčana i svetla.

Prednost ove nekretnine je predivno sređeno dvorište sa travnjakom, popločani deo dvorišta i veoma prostrana natkrivena terasa sa baštenskom garniturom koja je savršena za odmor posle napornog posla ili boravak kućnih ljubimaca.

Kuća poseduje garažu, kao i dva pripadajuća parking mesta ispred dvorišne kapije.

Nekretnina je uknjižena, svojina privatna 1/1 i poseduje upotrebnu dozvolu te je moguća nesmetana kupovina putem stambenog kredita.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija