Objavljeno: nov 26 2021 09:30

Niš - Kuća sa placem i pomoćnim objektima - Naselje Nikola T

EUR

Objavljeno: nov 26 09:30
Pregleda: 3
Niš - Kuća sa placem i pomoćnim objektima - Naselje Nikola Tesla - 471m2 + 1122m2



Opis lokacije: Kuća se nalazi na prometnom putu u naselju Nikola Tesla. U blizini su autobusko stajalište, prodavnice, brojna stovarišta, auto placevi i magacini. Mesto je prometno i povezano sa gradom.



Opis kuće: Kuća je u osnovi površine 134m2. Sastoji se od prizemlja i sprata, tj potkrovlja koje je izdignuto, tako da nema kosine. Sobe su velike i prostrane. Uz kuću se prodaju i četiri pomoćna objekta od 119m2, 111m2, 73m2 i 34m2, koji su etažirani. U jednom od najvećih poćnih objekata se nekada nalazio restoran, što se može videti na slikama. Većini objekata je potrebna adaptacija zbog godine izgradnje. Poseduje strujni, vodovodni i kanalizacioni sistem, stolarija je drvena, a zidovi su uglavnom prekriveni lamperijom. Na kući i nekim objektima je odrađena fasada, ali je takođe potrebna adaptacija. Kuća u celini ima lep smisao za restoran ili neke druge delatnosti zbog svog položaja i rasporeda objekata. Dvorište je prostrano i ima ulaz sa glavnog puta, koje je ukupno 11,22 ari. Potrebna su izvesna ulaganja kako bi se kuća sa objektma dovela u uredno stanje za život.



Izdvojite malo vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti jer je možda ova kuća Vaš dom iz snova. Pozovite 067/7000-222, 018/272-212 i zakažite termin za razgledanje.



Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takode važi i u našoj ponudi.

Agencijska provizija je 2%.



Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Clan 7. i Clan 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takode, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zakljucenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.



Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoci da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.



Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 067/7000-222. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs



Registarski broj posrednika: 669



ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:



Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bicete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri cemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Medutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehnickih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takode, može se desiti da sadržaj bude zastareo, medutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.



Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tacnost istih. Veoma cest slucaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija