Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Top kuća 144m2 22Ari Sićevo

82 000 EUR

Prodaje se od: Avenija nekretnine 13 jan 13:53 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Opis lokacije: Kuća se nalazi u vikend naselju Sićevo nedaleko od glavnog puta, u mirnom kraju, okružena prelepom prirodom.

Opis kuće: Kuća se sastoji od prizemlja gde je garaža, kotlarnica i letnja kuhinja sa dve pomoćne prostorije, prvog sprata gde se nalazi hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa spavaćim delom koji izlazi na jednu od terasa i wc sa kupatilom i drugog sprata koji se sastoji iz hodnika, tri spavaće sobe od kojih dve izlaze na prostranu terasu i kupatila. Pored kuće se nalazi i letnjikovac sa kaminima i pečenjarom, teren za mini fudbal i jos jedan manji pomoćni objekat. Sve se to nalazi na placu koji je površine 13ari koji ima divan pogled na Sićevačku klisuru. Uz taj plac se nalazi još jedan plac površine 9 ari gde se nalazi voćnjak i još jedna garaža i to ulazi u cenu.

Površina oba placa je ukupno 22 ara. Parking je u dvorištu i ispred kuće.

Što se tiče kuće i placeva papirologija je uredna i nalazi se sve u privatnoj svojini.

Ukoliko je ova nekretnina oglašena na drugom sajtu sa nižom cenom koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.Agencijska provizija koju plaća kupac je 2%.

Ne postoji ni jedan razlog da odmah ne nazovete 067/7-333-018 i napravite prvi korak ka svom novom domu!Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona:067/7-333-018 Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija