Objavljeno: jan 18 2023 03:19

Na prodaju vila Santorini

EUR

Objavljeno: jan 18 03:19
Pregleda: 5
Vila Santorini osmisljena i napravljena u mediterankom stilu na obrocima Fruske Gore,poseduje dve spavace sobe,veliko kupatilo,komfornu dnevnu sobu,veliku kuhinju i komforan veliki hodnik,pogled iz svake prostorije.Pozicionirana i zbog pogleda a i za izlazak iz prostorija na veliku terasu,odnosno vidikovac.

Nalazi se tacno na 10km od centra Ns i sam asvalt do vile kao i svi priključci gradski.Poseduje prednje dvoriste sa parkom i parkingom,zatim ulazite u potpuno intimni deo i potpunu privatnost i mir a to je glavno dvoriste i ulaz u kucu.Terasa od 40m2 uz samu kuhilju zbog funkcionalnosti,zatim bazen 4x8 sa svom opremom u kvalitetu i tehnickom prostorijom od 10m2.uz bazen i terasu odmah na dohvat ruke su vam i solarni tus od 50l kao i spolji taolet,rashladna vetrina.

Nakon bazena napravljen je plato sa lezaljkama za opustanje i suncanje a zatim mala kamena plaža.Na bazenu i platou je sunce od izlaska do zalaska,namenski pozicionirano.Iza plaze krece zelena povrsina,kutak za park i zelenilo.

Zasto je vila Santorini posebma na svoj nacin pored svog sarma i lepote,zato sto poseduje sve sto je tesko naci na jednom mestu a posebno na obroncima Fruske Gore a to je ..nadmorska visina od 110m,fantastican pogled,ruža verova,sunce od izlaska do zalaska i totalnu privatnost i mir na posedu.

Vila poseduje svoj svetionik,jedini u okolini nasoj kao i sve ostalo sto je rucni rad,kao i mural,santorini kapija,cesma,rostilj,kandelaberi,grcki stubovi,saunu i djakuzi.

Fantastična prilika za sopstveni raj za zivot kao i veoma dobra prilika za poslovnu svrhu.

Vila se prodaje komplerno opremljna u fulu kao na slikama,za ozbiljne kupce saljem i video zapis a, mala korekcija cene na licu mesta kada pogledate i osetite čar i lepotu ovog privatnog poseda.

Mogucnost kupovine i placa pored odmah od 1100m2 i kuca 104m2 i spajanje u kompleks od 2000m2 placa sa dva objekta od po 100m2.Idealno za biznis.Kontakt:0641178708

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
0641178708

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija