Objavljeno: okt 18 2015 06:41

Dve kuce u selu Vukosic

EUR

Objavljeno: okt 18 06:41
Pregleda: 59
Kuće se nalaze u selu Vukošić, koji se nalazi na valjevskom putu, između Šapca i Valjeva.
Najbliža opština su Vladimirci.
Na placu od ukupno 33 ara nalaze se dve kuće. Ovaj plac izlazi sa jedne strane na glavni put sela. Plac je u centru sela, preko puta Doma - nekadašnje zadruge. U selu u domu se nalazi prodavnica. Selo ima osnovnu školu, koja je blizu ovih kuća.
Prva kuća ima direktnu vezu su glavnim putem, ulaz sa puta. Kuća je površine je 60m2, izgrađena tek '90tih godina. U kući su kuhinja, kupatilo, ostava i 1 spavaća soba. Ima veliku terasu otvorenu ka dvorištu i ima u produžetku kuće sagrađenu šupu. Uvedena je struja, grejanje pomoću peći na drva. U dvorištu su posađene neke voćke.
Druga kuća je podignuta 80tih godina. Spada u kategoriju vikendica. Ima prizemni deo i potkrovlje pod lamperijama. Na prizemlju veranda, kuhinja, dnevna soba i kupatilo. Na spratu 2 sobe. Postoji gradska voda, struja. Grejanje je moguće pomoću peći na drva ili na struju. Urađena je kuća u vreme kada je bio dostupan kvalitetan materijal. Kuća ima oko 80 m2: na osnovni plan kuće su dograđene terese - veranda i predvorje. Oko kuće se nalazi dvorište, u kome ima zimzelenog drveća. U dvorištu je posađeno voće. Iza šupica u dvorištu kuće, nalazi se zemljište za baštu. Obe kuće imaju iskopan sopstveni bunar. Na poslednjem delu placa nema stambenih objekata i koristi za zemlja za gajenje neke poljoprivredne kulture.
0642802773
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
59
0642802773

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija