Objavljeno: jan 02 2015 01:59

Kuca na selu, obronci Povlena kod Valjeva

EUR

Objavljeno: jan 02 01:59
Pregleda: 3913
Ukoliko želite da se odmorite, preporodite i oporavite ova kuća je pravo mesto za to.

Kuća se nalazi na obroncima planine Povlen, Zapadno od Valjeva na 30km i severno od Kosjerića na 18km, na nadmorskoj visini 1040m.
U krugu od 15km su Manastiri: Lelić, Ćelije, Pustinja, kao i Divčibare, Debelo brdo...
Znači radi se o delovima Zapadne Srbije gde je netaknuta priroda, mir i tišina. Nedaleko je izvor reka Gradac i Skrapež gde se jedno domaćinstvo bavi gajenjem pastrmke.
U ovom kraju postoje skoro sve vrste životinja rasprostranjenih u Srbiji, osim medveda i vukova. Najviše ima zečeva, srndaća, lisica i u sezonama, divljih svinja. Kraj je fantastičan za lov i odmor. Tu su razne vrste ptica kao i velika prostranstva biljaka i pečuraka u šumama i prirodnim livadama.
Što se šuma tiče, tu preovladavaju listopadne šume (bukva, hrast, jasen, grab…), a takođe su izraženi i četinari (jela, smrča i manje bor).

Od Valjeva je asfalt oko 26km, ostatak je tvrdi makadam. Jednom u toku dana saobraća autobus.
Na 3-4km nalazi se Osnovna škola i seoska prodavnica.

Kuća je sređena i registrovana sa dve zvezdice za seoski turizam. Ima dve dvokrevetne sobe, veliku dnevnu sobu, posebnu veliku kuhinju, veliko predsoblje, veliku terasu, kupatilo i ostavu. Ispod su dva podruma od kamena i cigle. Celo coklo kuće je zidano od ručno obrađenog kamena. Kuća je zidana domaćom, pečenom ciglom.

Može da se kupi i komplet seosko domaćinstvo sa svim pratećim objektima i oko 3ha mešovitog zemljišta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija