Objavljeno: jan 02 2015 01:59

Kuca na selu, obronci Povlena kod Valjeva

EUR

Objavljeno: jan 02 01:59
Pregleda: 72
Ukoliko želite da se odmorite, preporodite i oporavite ova kuća je pravo mesto za to.

Kuća se nalazi na obroncima planine Povlen, Zapadno od Valjeva na 30km i severno od Kosjerića na 18km, na nadmorskoj visini 1040m.
U krugu od 15km su Manastiri: Lelić, Ćelije, Pustinja, kao i Divčibare, Debelo brdo...
Znači radi se o delovima Zapadne Srbije gde je netaknuta priroda, mir i tišina. Nedaleko je izvor reka Gradac i Skrapež gde se jedno domaćinstvo bavi gajenjem pastrmke.
U ovom kraju postoje skoro sve vrste životinja rasprostranjenih u Srbiji, osim medveda i vukova. Najviše ima zečeva, srndaća, lisica i u sezonama, divljih svinja. Kraj je fantastičan za lov i odmor. Tu su razne vrste ptica kao i velika prostranstva biljaka i pečuraka u šumama i prirodnim livadama.
Što se šuma tiče, tu preovladavaju listopadne šume (bukva, hrast, jasen, grab…), a takođe su izraženi i četinari (jela, smrča i manje bor).

Od Valjeva je asfalt oko 26km, ostatak je tvrdi makadam. Jednom u toku dana saobraća autobus.
Na 3-4km nalazi se Osnovna škola i seoska prodavnica.

Kuća je sređena i registrovana sa dve zvezdice za seoski turizam. Ima dve dvokrevetne sobe, veliku dnevnu sobu, posebnu veliku kuhinju, veliko predsoblje, veliku terasu, kupatilo i ostavu. Ispod su dva podruma od kamena i cigle. Celo coklo kuće je zidano od ručno obrađenog kamena. Kuća je zidana domaćom, pečenom ciglom.

Može da se kupi i komplet seosko domaćinstvo sa svim pratećim objektima i oko 3ha mešovitog zemljišta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
72
0648283070

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija