Objavljeno: okt 21 2015 11:15

Izdavanje kuce za poslovni prostor SPENS Novi Sad

EUR

/ mesečno
Objavljeno: okt 21 11:15
Pregleda: 1


Izdavanje kuća za poslovni prostor idealna je prilika da izajmite odličan poslovni prostor na sjajnoj lokaciji u Novom Sadu za obavljanje različitih poslovnih delatnosti po potrebama zakupca.

Poslovni prostor u Novom Sadu se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u neposrednoj blizini zgrade suda i samog Spensa, nedaleko od Izvršnog veća Vojvodine i samog centra grada.

Poslovni prostor se sastoji iz dva odvojena objekta – kuće u jednom, zajedničkom dvorištu. Jedan objekat je ukupne površine 60 m2 iz dva nivoa, u donjem delu se nalazi kupatilo, kuhinja i jedna prostorija, a spiralne stepenice vode u gornju etažu gde se nali još jedna velika prostorija. Drugi objekat površine 90 m2, salonskog tipa, se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, kupatila, tri prostorije – sobe i malog dvorišta te tavana od 90m2 koji može poslužiti kao skladište i sl.

Kuće se izdaju za poslovni prostor i pogodne su za različite poslovne delatnosti.

Grejanje je gradsko centralno.

Kuće je moguće iznajmiti i posebno kao zasebne jedinice .

Cena manje kuće, ukoliko bi se posebno zakupila, je 300 €, a cene veće kuće 450 €.

Ako tražite odličan poslovni prostor za vaš posao na jednoj od najboljih lokacija u Novom Sadu kontaktirajte RealHouse.rs za izdavanje kuća u Novom Sadu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
1
062/650-152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija