Objavljeno: apr 07 2023 01:11

Vila Primavera

EUR

/ dnevno
Objavljeno: apr 07 01:11
Pregleda: 10
Mesto uvek između zime i leta - Vila Primavera. Na španskom jeziku Primavera znači proleće, a Vama znači da ste izabrali pravi kutak u svako doba godine. Objekat se nalazi u naselju Popovica odakle se pruža pogled na prelepi Petrovaradin, plavetnilo Dunava kao i centar Novog Sada. U neposrednoj blizini je i Fruška gora, pa se tako u Primaveri osećate kao u centru svega urbanog, a i zelenog.

Imanje je u privatnosti svojih elemenata, a sve što je unutar i okolo same kuće pokazuje na trud i detalje koji vili Primavera daju dopadljiv i privlačan kontekst. Insistirano je na skladu materijala, boja i same modernosti mobilijara i stila u kome je ovaj objekat zamišljen.

Dvorište je na kaskadi pedantnog travnjaka, a kada se od samog ulaza na imanje prođe gostinjskom kućom izlazi se na neskromni plato koji poseduje bazen, lounge platformu sa ležaljkama kao i intimni letnjikovac prekriven baldahinima. Sa ove tačke je sigurno najlepši pogled na prizor ovog dela Vojvodine poznatog po mirisima prirode i zvucima koje ona pravi. Gurmanima je na raspolaganju zidani roštilj, na korišćenje Vam je i bluetooth zvučnik pa su ovde okupljanja sa prijateljima prava impresija. A da se ne biste sa Vašim najbližima okupljali samo za trpezom ili pokraj vode, postoji i fire pit - ‘’vatrena jama’’ gde uveče možete provoditi najkvalitetnije vreme pod otvorenim nebom. Napolju su i moderan tuš od drvenih elemenata kao i zaseban toalet koji su vrlo korisni u toku vrućih dana.

Uz asistenciju domaćina,u režiji koju Vi zamislite - čitav ambijent vile se može pretvoriti u žanr po Vašem izboru. Zato je ovaj objekat sjajan prostor za devojačke večeri, intimna putovanja, venčanje, rođendanske proslave i slično. Na objektu u toku dana u vreme leta može boraviti i do - 20 gostiju. Čitava atmosfera imanja je jednako šarmantna po toplom danu, koliko i zimi kada zaveje sneg - pa je tako svaki ćošak Primavere fotogeničan za Vaše uspomene.

Vila svojim spoljnim izgledom pleni skandinavskim stilom arhitekture, a unutar kuće se taj stilski prizor još i više ispoljava.
Kuća ima prizemlje i galeriju. Na donjem nivou se nalazi kuhinja, trpezarija sa stolom za ručavanje i dnevna soba sa dodatnim sadržajima. U toku hladnih dana centralnu ulogu ima moderno sazidan kamin koji će Vas ugrejati tako da ‘nema zime’. Postoje dve spavaće sobe, obe sa bračnim krevetom a jedna i sa dodatnom sofom na razvlačenje. Iz dnevne sobe se kroz staklene portale pruža pogled na terasu i svojstveni vidikovac imanja koji stvara jak utisak. Kupatilo je modernog izgleda, sa svim potrebnim elementima i konfekcijom po zahtevima gostiju.

Galerija u potkrovlju kuće je poseban lounge prostor obogaćen raznim detaljima, a nudi dva ležaja različitih dimenzija pa je u ovom delu moguće da prespavaju 3 gosta. Ukupan spavaći kapacitet je - 8. Gostima je obezbeđen privatan parking, pa se odavde možete u toku Vašeg boravka uputiti u avanture po obližnjim lokalitetima i znamenostima.

Jedan trenutak čini proleće -
Dobro došli u Vilu Primavera!

Cenovnik Maj - Septembar:

Najam objekta - do 2 osobe (Turisti / Odmor) - 250€
Najam objekta - porodice do 5 osoba (Turisti / Odmor) - 300€
Najam objekta - od 3 do 8 osoba (Turisti / Odmor) - 350€
Proslave / Grupna okupljanja (Do 10 osoba) - 400€
Proslave / Grupna okupljanja (Od 10 - 20 osoba) - 500€


Cenovnik Oktobar - April:

Najam objekta - do 2 osobe (Turisti / Odmor) - 200€
Najam objekta - porodice do 5 osoba (Turisti / Odmor) - 250€
Najam objekta - od 3 do 8 osoba (Turisti / Odmor) - 300€
Proslave / Grupna okupljanja (Do 10 osoba) - 350€
Proslave / Grupna okupljanja (Od 10 - 20 osoba) - 400€

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija