Objavljeno: maj 28 2023 10:02

Plac na prodaju

EUR

Objavljeno: maj 28 10:02
Pregleda: 2
Na prodaju: Izuzetno povoljno građevinsko zemljište na predivnom Kosmaju!
Predstavljam vam jedinstvenu priliku za stvaranje vašeg doma na vrhu planinskog bisera - Kosmaju! Ovo impresivno građevinsko zemljište nalazi se u jednom od najtraženijih delova regije, okruženo netaknutom prirodom i očaravajućim panoramskim pogledom.
Površina:1380m2
Namena: Građevinsko
Lokacija: Kosmaj, Koraćica
Pristup: Asfaltni put,
Infrastruktura: Električna energija,
Opštinska vodovodna mreža u fazi izgradnje
Urbanistički plan: Zona predviđena za stambenu izgradnju
Kosmaj je pravi raj za sve ljubitelje prirode i mirnog života. Ovaj planinski masiv nudi sve što vam treba za uravnotežen život, udaljen od gradske gužve, ali i dovoljno blizu svih bitnih sadržaja. Uživajte u šetnjama prelepim šumskim stazama, istražite obližnje planinske vrhove ili se opustite uz panoramski pogled na prelepe doline i okolna sela.

Zemljište koje vam nudim je idealno za izgradnju vašeg doma iz snova. Bez obzira da li planirate gradnju vile, kuće za odmor ili porodičnog doma, ovo zemljište pruža vam neograničene mogućnosti. Osetite slobodu i inspiraciju dok oblikujete prostor prema svojim željama i potrebama.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Rezervišite svoj deo Kosmaja danas i počnite ostvarivati svoje građevinske snove!

Za sve dodatne informacije, raspored pregleda ili postavljanje pitanja, slobodno me kontaktirajte
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0638005500

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija