Objavljeno: nov 17 2022 01:57

ZLATIBOR

EUR

Objavljeno: nov 17 01:57
Pregleda: 14
U prilici smo da Vam ponudimo parcelu koja čini deo porodičnog imanja.
https://www.youtube.com/channel/UCBgQNxohFc1jttszYISRZoA
Iz strogog centra Zlatibora za petnestak minuta vožnje stižete do naše parcele. Isto toliko vremena vožnje treba iz centa Užica. Parcela se nalazi na obroncima planine Zlatibor i pripada dobro poznatom selu Mačkatu. Parcela nosi simpatičan naziv Vrščić, kao mali vrh. Sa magistralnog puta Užice – Zlatibor vrlo jednostavno i brzo se stiže do Vrščića. Prilazni putevi su asfaltirani imaju uličnu rasvetu. Sam posed ima dva ulaza. Parcela se vodi kao pašnjak, površine 83,88 ari (8388 m2).Pošto godinama nismo uznemiravali prirodu, na tom delu porodičnog imanja, parcela je obrasla gustom hrastovom (cerovom) šumom. Neposredno uz parcelu se nalazi naselje koje koristi gradsku vodu i struju. Vrščić je jugo-zapadno orjentisan. Snimke koje videite napravljeni su tokom avgusta ove godine. Jedva čekamo da padne prvi zlatiborski sneg pa da vam pokažemo i Vrščić u belom izdanju.

Na prodaju parcela udeljena petnestak minuta vožnje od strogog centra Zlatibora, isto toliko od centra Užica. Vodi se kao pašnjak, a obrasla hrastovom (cerovom) šumom.. Uz samo naselje do koga dolazi gradska voda i struja. Sa magistralnim putem Užice Zlatibor povezana asfaltnim putem koji ima uličnu rasvetu. Kontakt Srdjan Tel. 063657515
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
063657515

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija