Objavljeno: feb 25 2020 05:33

NIŠ - STROGI CENTAR - 52 m2

EUR

Objavljeno: feb 25 05:33
Pregleda: 3
NIŠ - STROGI CENTAR - 52 m2 - U prilici smo da vam ponudimo stan u strogom centru grada, na idealnom 1.spratu, starije kvalitetne zgrade koja je renovirana, sa odličnim održavanjem. Stan se nalazi u mirnoj ulici u strogom centru, te je izolovan od gradske buke, a istovremeno je pozicioniran u neposrednoj blizini glavnih gradskih ustanova i institucija, filijala banaka, restorana, hotela, parkova, odlično povezan sa svim važnim objektima i nalazi se u odličnom poslovnom okruženju.

Stan se sastoji od četvrtastog ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa izlazom na zastakljenu lođu, velike spavaće sobe, posebno izdvojene kuhinje sa trpezarijom, špajzom i izlazom na terasu i kupatila.

Na podovima je parket, stolarija je drvena, grejanje je CG. Stan je orijentisan istok - zapad.

Novom vlasniku na raspolaganju će biti i pripadajuća podrumska prostorija.

Moguća kupovina putem stambenog kredita.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija