Objavljeno: avg 07 2023 10:17

STAN NA DAN

EUR

/ dnevno
Objavljeno: avg 07 10:17
Pregleda: 32
Stan na dan-apartman na Slaviji u centru Beograda, ugao ulica Tiršova i Vojvode Milenka, u neposrednoj blizini Kliničkog centra Srbije, Univerzitetske dečije klinike, Trg Slavija, Hram Svetog Save...vrlo miran i tih kraj.
Mogućnost parkiranja (privatan parking-nije zonirano, ne plaća se).

Prostor

Apartman Vojvoda 41 je moderan studio u blizini Slavije i Kliničkog centra, u ulici Vojvode Milenka 41, Univerzitetske dečije klinike, Trg Slavija, Hram Svetog Save...vrlo miran i tih kraj, uz mogućnost parkiranja (privatan parking-nije zonirano).
Smešten je drugom spratu zgrade u mirnom kraju. Apartman ima sobu sa udobnim francuskim ležajem tako da je idealan za boravak 2 osobe. Kupatilo je moderno, opremljeno novim sanitarijama i tuš kabinom. Kuinja je mala, ali dobro opremljena frižiderom, rešoom i posuđem. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju besplatan Wifi, kablovski kanali, klima uređaj, posteljina i peškiri. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji, blizu Beograda na vodi, dobro je povezan sa centrom grada, u blizini se nalaze brojni kafići i restorani. Za goste koji dolaze sopstvenim automobilom obezbeđeno je besplatno privatno parking mesto.
Cena po danu je 50 eura. Dobrodošli!
Informacije i rezervacije na tel. 065/4567-321 (Viber ili Wa)
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
32
065/4567-321

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija