Objavljeno: jul 27 2022 12:18

Izdavanje - CENTAR - 51m2

EUR

/ mesečno
Objavljeno: jul 27 12:18
Pregleda: 2
Opis lokacije: U prilici smo da vam ponudimo jednosoban stan u užem centru grada, kod same pešačke zone, hotela Ambasador, Nišavskog keja kao i mnogobrojnih prodavnica, kafića i turističkih atrakcija.

Opis stana:

Stan je upisane površine 51m2, nalazi se na drugom spratu starije zgrade sa liftom.

Sastoji se iz ulaznog hodnika, kupatila sa desne strane, spavaće sobe sa leve strane, prostranog dnevnog boravka i odvojenom kuhinjom i trpezarijom. Stan se izdaje namešten. Grejanje je centralno ali poseduje i dva klima uređaja (jednu u dnevnoj sobi, drugu u spavaćoj).
Parking je moguć oko zgrade.

Na podu je parket i keramika, dok je stolarija drvena ali veoma očuvana.



Top lokacija ✓

Idealno za porodicu✓

Idealno za poslovni prostor ✓



Depozit potreban u visini jedne kirije.

*Agencijska usluga je u visini jedne kirije.



* Ne postoji ni jedan razlog da odmah ne nazovete 067/7-555-018 i napravite prvi korak ka svom novom domu!

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju licne karte, u skladu sa Zakonom o specavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Clan 7. i Clan 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajuci u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zakljucenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 067/75-55-018 Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bicete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri cemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Medutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehnickih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takode, može se desiti da sadržaj bude zastareo, medutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tacnost istih. Veoma cest slucaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija