Objavljeno: okt 30 2015 04:01

Moderan studio apartman , stan na dan Novi Sad

Objavljeno: okt 30 04:01
Pregleda: 5
Moderan studio apartman u Novom Sadu, ako vam je potreban smeštaj u Novom Sadu za kraći boravak od nekoliko dana ili par nedelja ili možda na mesec ili dva, predstavljamo moderan studio apartman – stan na dan u Novom Sadu koji je smešten u blizini Futoške pijace i Novosadskog sajma u ulici Toplice Milana na 10 minuta hoda do samog centra grada.

Moderan studio apartman se nalazi u veoma održavanoj novijoj zgradi na prvom spratu, dvorišne orijentacije, bez buke.

Studio apartman ukupne površine 30m2 sastoji se od jedne velike sobe sa kuhinjom gde se možete poslužiti besplatnom flaširanom vodom, kafom, čajem, domačim medom, kupatila, hodnika i terase. Apartman poseduje i sopstveno parking mesto u dvorištu zgrade obezbeđeno video nadzorom, na koji gledate sa terase apartmana.

Apartman u Novom Sadu je moderno opremljen za maksimum dve osobe, sadrži kompletno opremljenu kuhinju sa tehničkim urežajima i posuđen, kupatilo sa tušem, fenom i kozmetikom, a u sobi se nalaze dva kreveta, lcd televizor sa kablovskom televizijom i besplatnim wi-fi internetom.

U neposrednoj blizini apartmana nalaze se prodavnice, restorani, pekara, apoteka, hotel Park u kome se nalazi wellnes centar, Genesis (specijalistička ginekološka bolnica), porodilište Betanija. Na ovoj lokaciji su svi delovi Novog Sada jednako udaljeni.

Apartman je koncipiran i dizajniran da ispuni očekivanja kao turista koji dolaze u Novi sad ali i poslovnih ljudi kojima je važno da imaju dobar smeštaj.

Cena boravka zavisi od broja osoba i broja dana – pogledajte cenovnik noćenja -na upit!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
062650152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija