Objavljeno: dec 02 2020 12:32

Niš-Marger-Centar-130m2

EUR

Objavljeno: dec 02 12:32
Pregleda: 3
Niš - MARGER - CENTAR - U prilici smo da vam ponudimo salonski stan na 1.spratu zgrade sa liftom., interfonom i video nadzorom. Zgrada se nalazi na izvanrednoj i veoma traženoj lokaciji, u samom centru grada, ali izvan gradske buke. U okolini se nalaze svi lokaliteti koji su od značaja za svakodnevni život: supermarketi, brojni maloprodajni objekti, pijaca, osnovna škola, obdanište, pošta i drugi.

Na par minuta od stana se nalazi Obrenovićeva ulica – strogi centar grada, kao i sav moderan sadržaj koji on pruža: brojni ugostiteljski objekti, dva tržna centra, bioskop, Kazandžijsko sokače, Tvrđava.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa blago izdvojenom trpezarijom, kuhinje koja je odvojena šankom, hodnika, 4 spavaće sobe, 2 garderober-prostorije, 2 kupatila, 1 toaleta i 4 lođe. Veoma je komforan i osvetljen. Trostrano je orijentisan - istok, zapad i sever.

Stan je renoviran, zamenjene su sve instalacije za struju i vodu, ima ugradjenu PVC stolariju sa motorizovanim sistemom za kontrolu roletni i komarnicima. Na podovima je bambusov parket prve klase i granit. Grejanje je EG - sa kotlom na struju, što omogućava samostalno grejanje. Poseduje i 2 klime.

Uz stan ide i pripadajuća garaža i parking za stanare zgrade.

Sve navedene pogodnosti čine da ovaj stan budućim vlasnicima može da ponudi visok kvalitet života, budući da je u centru grada, a istovremeno pruža mir i tišinu u svom domu. Ovaj stan nudi savršen balans u stvaranju prijatne atmosfere udobnosti i komfora.

Stan se prodaje opremljen u potpunosti - po sistemu ključ u ruke.

Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti, svojina privatna, zgrada poseduje upotrebnu dozvolu, tako da je moguća brza i nesmetana kupovina kako u gotovini, tako i putem stambenog kredita.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.
Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozo
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija