Objavljeno: okt 07 2016 10:20

Dvosoban stan 42+5m2 Karaburma

EUR

Objavljeno: okt 07 10:20
Pregleda: 6
Prodajem skoro renoviran stan, dvosoban stan, ukupno 47 m2 sa terasom, na Karaburmi u Beogradu. Skoro je radjeno krečenje, radjena Stolarija- prozori, nove instalacije voda i struja (nova kuhinja i kupatilo), skroz opremljen. Fasada novijeg datuma sa termoizolacijom (debeli zidovi).Stan je u Uralskoj ulici,na II spratu (od cetri), (42 m2 grejne + 5m2 terasa) telefon,kablovska,TA grejanje(sasvim dovoljno), klima uredjaj,(debeli zidovi, struja i info stan nisu mnogo). Instalacije za vodu i struju su novijeg datuma kao i kupatilo i kuhinja- plocice i ostalo. Savrseno funkcionalan, dve fine sobe, trpezarija, kuhinja, kupatilo, manji hodnik (iz kog se ide u sve prostorije) u lepoj zgradi sa interfonom. Stan je opremljen sa: klima uređajem, 2x TA peci,novi kuhinjski elementi, moderna garnitura od eko koze na razvlačenje u dn. Sobi, TV, u Spavacoj Sobi trosed na razvlačenje, ormani, police, trpezariska garnitura-sto i stolice, nova kuhinja, plocice nove u kupatilu i kuhinji i nove instalacije za vodu i struju. Ispred zgrade slobodan parking.
Stan je na odlicnoj lokaciji,u neposrednoj blizi pijaca, posta, OS skola, obdaniste,Dom zdravlja, prodavnice, Dom za stara lica.Blizu je autobuskih stanica- direktne linije za centar grada, Vracar, Vukov spomenik, Novi Beograd, Banovo Brdo, Mirjevo, Visnjicka Banja, Kumodraz...
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0605993991

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija