Objavljeno: jan 15 2023 10:36

Vlasnik prodaje 2 velika stana u 61 Bloku 76 m2 i 84m2

EUR

Objavljeno: jan 15 10:36
Pregleda: 14
VLASNIK PRODAJE DVA VELIKA STANA -OBA DVOSTRANO ORJENTISANA sa odličnim rasporedom prostorija-jedan preko puta drugog u Bloku 61 u Jurija Gagarina na 5.spratu u belim zgradama.

BEZ PROVIZIJE I BEZ AGENCIJE.


VECI STAN JE 84m2 i on je 175000e.

Stan je renoviran,okrecen akrilnim bojama,čist,renovirano kupatilo,nova šestokomorna PVC stolarija,režije infostana oko 9000 din.mesečno. Dvostrano je orjentisan Z-I ,u izvornom je stanju tj.nije pregradjivan.Dvoiposoban je po strukturi sa odvojenom kuhinjom i trpezarijom što je odlika gradnje 80-tih godina i sve prostorije su prostrane i funkcionalne..Sada ima 2 spavace sobe ,ogromnu dnevno -trpezarijsku sobu (koju su mnogi u takvim stanovima vec pregradili i tako dobili trecu spavacu sobu),kuhinja je komotna sa izlazom na manju terasu. Od ovakvog stana je moguce dobiti i 4 spavace sobe sa jako malo ulaganja.


Iz dnevne sobe se izlazi na veliku terasu koja gleda u dečije igralište,košarkaški teren,i vrtiće.....Odmah do zgrade su 2 vrtica na 100-200 m,više osnovnih škola, parkova sa klackalicama i ljuljaškama za najmlađe,autobusi,tramvaji,dosta marketa,Lidl,pijaca,savski kej sa dosta ugostiteljskih objekata za izlaske,slobodan parking okolo zgrada.U blizini je i ruska škola.


Stan ima takvu poziciju da je moguce iz njega izaci na veliku terasu-krov susedne zgrade-PENTHAUS TERASU..

Dole na slici imate nacrtano kako je stan sada izvorno organizovan,i kako od njega može da se organizuje do 4 spavace sobe samo dodavanjem jednog pregradnog zida.

Takodje imamo i manji stan koji je prekoputa ovog stana.

MANJI STAN JE 76m2 i on je 157000e.

Taj stan ima 2 spavace sobe,dnevnu sobu sa izlazom na terasu,trpezariju,kuhinju i isto je orjentisan Z-I .Kod njega je potrebno higijensko krečenje.


ZADNJA SLIKA OBJASNJAVA POLOZAJ I ORGANIZACIJU OBA STANA.


Oba stana su slobodna i odmah dostupna za prodaju, u vlasnistvu su od kada je napravljena zgrada.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
0642323501

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija