Objavljeno: apr 23 2021 03:10

NOV 5.0,ceo sprat stan, odmah useljiv, retko dobar stan

EUR

Objavljeno: apr 23 03:10
Pregleda: 36


Ekstra kvalitetno izgrađena zgrada (izvođač - Austrijska građevinska firma LSG). Stan je petosoban. Ceo sprat je ovaj stan i faktički se iz lifta ulazi u stan. Dnevna soba koja se pretapa na trpezariju i kuhinju ima 66m2 i taj deo stana gleda ka ulici (NW). Iz dnevne sobe se izlazi na terasu duž čitavog stana (15m2). Spavaći blok je odvojen i sastoji se od: roditeljske spavaće sobe sa zasebnim - intimnim roditeljskim kupatilom, 3 posebne spavaće sobe i kupatilo. Iz roditeljske i poslednje sobe se izlazi na terasu (15m2) koja se prostire duž svih soba (SE). Od prostorija postoji - naravno i gostinski WC a u degažmanu je posebna prostorija za vešeraj sa priključkom za mašinu za pranje veša i posebno za sušenje veša, a prekoputa te prostorije je garderober. Znači stan ima 3 mokra čvora.

Zgrada je priključena na gradsko CG sa kalorimetrima. Izolacija je 15cm kamene vune, a fasada je samoventilirajuća. Zgrada poseduje Energatski pasoš "B+". Stolarija je aluminijumska sa 3 termopan stakla punjena argonom. Keramika je italijanska ("Mirage") extra A klase. Sanitarije Villeroy & boch i Grohe slavine. Tarket parket boje hrasta.

Zgrada je useljena pre par meseci i nalazi se na opštini Vračar u Ulici Sime Igumanova 37.

Lokacija je gotovo idealna jer je komunikacija sa autoputem svedena na 3 minuta i na suprotnoj strani 4min do Slavije (naravno automobilom). Dva do tri minuta peške je Neimarski park i OŠ "Svetozar Marković" i čuvena okretnica autobusa 24.

Ovaj stan je idealan za porodicu sa troje dece. Naravno, neko ko želi da ima i svoju radnu sobu idealan je i za takve porodice. Retki su petosobni stanovi sa ovako dobro iskorišćenim prostorom u novim zgradama u Beogradu.

Na raspolaganju su 2 garažna mesta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
36

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija