Objavljeno: mar 16 2013 12:58

NEKRETNINU 320m2 VRLO POVOLJNO !!!

EUR

Objavljeno: mar 16 12:58
Pregleda: 12
Prodajem poslovni prostor površine 320 m2 ,uknjiženo lista nepokretnosti broj 3899 k.o. Kikinda broj parcele 4580 vlasništvo firme UT“AVALA“DOO KIKINDA.Ovaj objekat je urađen po najekskluzivnijim standardima vrhunske tehnologije gde je trenutni zakupac DM-DROGERIE MARKT DOO .

Poslovni prostor se nalazi u samom centru grada Kikinde gde ima glavni ulaz i sporedni ulaz vezano za snabdevanja po pitanju svih mogućnosti nabavke.Ovakav objekat je jedini u gradu na samoj pešačkoj zoni po tolikoj kvadraturi.
Kada bi kupili ovaj objekat to bi se višestruko isplatilo u budućnosti vezano za sve investitore koji bi trebali da ulažu u naš grad da bi zaposlili što više ljudi i da bi smanjili nezaposlenost u našem gradu.
S obzirom na idealan položaj,kapacitet i funcionalnost ovog poslovnog prostora smatramo da je neophodan za sve projekte investiranja .
Ovaj poslovni prostor bi donosio veliki prihod od zakupnina ili vezano za investitore koji proizvode i plasiraju svoju robu u ovaj funcionalan poslovni prostor .
Na osnovu veličine i položaja poslovnog prostora cena od 350.000,00 eura je veoma povoljna .
Otvoreni smo za dogovore oko povoljnosti plaćanja i svega ostalog vezano za našu poslovnu saradnju.
ZA USPEŠNU POSLOVNU SARADNJU INVESTIRAJTE NA PRAVOM MESTU I U PRAVO VREME !
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
064-4058939

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija