Objavljeno: avg 18 2020 01:35

Prodajem namešten stan u centru Leskovca, novo

EUR

Objavljeno: avg 18 01:35
Pregleda: 11
Na prodaju stan u centru Leskovca. Nalazi se na I spratu nove stambeno-poslovne zgrade. Po strukturi stan je jednosoban, površine 27 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, velike višenamenske prostorije, izdvojene kuhinje, terase, i kupatila. Grejanje u stanu je etažno, u hodniku se nalazi kotao na struju. Stan je lepo sređen, nameštaj je nov, kao i uređaji, i prodaje se po principu "ključ u ruke" - sa svim stvarima koje možete videti na slikama. Pošto je u pitanju novogradnja, i s obzirom na to da u stanu niko nije živeo, nisu potrebna ni najmanja dodatna ulaganja.

Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti, privatna svojina, vlasništvo 1/1, za zgradu je izdata i upotrebna dozvola, tako da su ispunjeni svi uslovi za nesmetanu kupovinu, kako u gotovini, tako i putem stambenog kredita.

Zainteresovanim kupcima mogu poslati video snimak. Za više informacija, ili ukoliko želite da pogledate stan na licu mesta, slobodno me kontaktirajte: 061/1510728 - Nikola.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
11

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija