Objavljeno: nov 28 2019 02:02

ČALIJE - PRIZEMLJE - BEZ ULAGANJA - 63,48 m2

EUR

Objavljeno: nov 28 02:02
Pregleda: 6
--- ČALIJE - PRIZEMLJE - BEZ ULAGANJA - 63,48 m2 - U prilici smo da vam ponudimo stan u mirnom delu naselja Čalije, površine 59+4,48 m2. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade novije gradnje. U pitanju je čista stambena zgrada sa odličnim održavanjem koja se nalayi u neposrednoj bliyini autobuske stanice. Zbog svoje spratnosti, izuzetno je pogodan za stanovanje i ljudima u zrelijim godinama.

--- FUNKCIONALAN DVOIPOSOBAN STAN --- Ovaj izuzetno osvetljen i prijatan stan odlikuje se odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se iz lepog, četvrtastog predsoblja koje ima komunikaciju sa svim prostorijama, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila i lođe na koju se izlazi iz dnevne sobe. Spavaći blok je izdvojen malim predsobljem. Stan je bez ulaganja. Odličan parket i keramika na podovima, PVC spoljašnja stolarija koja u kombinaciji sa TA i čvrstim grejanjem omogućava niske troškove održavanja.

Novom vlasniku na raspolaganju će biti pripadajuća podrumska prostorija, dok mogućnost parkiranja postoji u okolini zgrade u kojoj se stan nalazi. Postoji mogućnost iznajmljivanja parking mesta u garaži.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija