Objavljeno: dec 16 2017 01:21

EKSKLUZIVNA PONUDA STANOVA – NOVOGRADNJA CENTAR

EUR

Objavljeno: dec 16 01:21
Pregleda: 12
EKSKLUZIVNA PONUDA STANOVA – NOVOGRADNJA U STROGOM CENTRU NISA

Jedinstvena ponuda visoko kvalitetne gradnje sa luksuznim stanovima u izgradnji na fenomenalnoj, eksluzivnoj lokaciji u strogom centru grada Nisa na samo 200 metara od TC Kalce i 250 metara od pravnog i ekonomoskog fakulteta.
Useljenje april 2018.
Na idealnoj, pristupacnoj lokaciji u samom centu sa mogucnoscu parkiranja pod video nadzorom, sklonjen od gradske vreve i buke, potpuno izolovan na mirnom i tihom mestu na bukvalno 2 minuta od pesacke zone. Idealan za miran porodicni zivot, poslovni prostor, idealno za studente i izdavanje
Prodaja stanova direktno od investitora sa dugogodisnjom reputacijom u izgradnji samo ekskluzivnih objekata, stanova vrhunskog kvaliteta i 100% ZADOVOLJSTVOM kupaca!
Prodaja bez posrednika i provizije!
Mogucnost povracaja PDV-a !
Objekat je sa svom potrebnom dokumentacijom, upisan u katastru, sa gradjevinskom i upotrebnom dozvolom.
Obezbedjena Vam je potpuna logistika oko provere i sklapanja ugovora (katastra, pravnika, notara…)
Cena kvadrata sa PDV-om, u izgradnji, od prizemlja do treceg sprata 1100eura
Cetvrti sprat 1000 eura sa PDV-om
Objekat poseduje:
Prizemlje i 4 sprata, ukupno 18 stanova sa sopstvenim dvoristem, jos samo 9 stanova je u ponudi, Lift, visoko energetsku efikasnost, nezavisni digitalni Bosch smart sistem etaznog grejanja koji je daleko funkcionalniji i ekonomicniji od klasicnih tipova grejanja, vrhunsku Nemacku fasadnu PVC stolariju Rehau sa aluminijuskim roletnama i vodjicama za komarnik, okov Maco Austrija, luksuznu uvoznu keramiku i sanitarije, uvozna sigurnosna vrata, hrastov parket 1.klase sa sirokim lajsnama, sobna vrata od medijapana sa prirodnim furnirom i brodskim sarkama, modularni sistem u svakoj sobi (kablovska, tv, telefon), video interfon sa ugradnim velikim touch screen ekranom u boji u stanu, daljinski video nadzor sa 13 kamera, interfon sa karticom i elektronskom centralnom bravom, vrata sa termo prekidom, u svakom stanu klima sa jonizatorom i biofilterom…
Velika prednost jei ta sto je objekat radjen da bi u njemu licno ziveo investitior sa svojom porodicom!
Ostvarite svoj san i postanite vlasnik nekretnine o kojoj ste oduvek mastali!
Kontaktirajte nas slobodno, bice nam zadovoljstvo da vam licno pokazemo preostale slobodne stanove.
Osoba za kontakt Predrag Jovanovic
Tel. 063/485-102
Slobodni stanovi od 35-74kvm
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
063485102

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija