Objavljeno: sep 16 2020 03:15

2.5 Soban, 50m2, Prizemlje, Čalije

EUR

Objavljeno: sep 16 03:15
Pregleda: 6
Nekretnina sa slika je relativno novije gradnje i nalazi se u niškom naselju Čalije. U pitanju je, po strukturi, dvoiposoban stan, sa dnevnom, kuhinjom i trpezarijom, hodnikom, kupatilom i terasom. Na svojih 50m2, ima jako dobro iskorišćene prostorne kvadrate. U stanu je novo etažno grejanje, te su računi izuzetno racionalno raspoređeni tokom cele godine. Terasa ima glejzing sistem koji omogućava zatvaranje iste po potrebi. Po podu je parket, dok je spoljna stolarija PVC. U sklopu izražene cene, vlasnik ostavlja kuhinju (medijapan, rađena po meri), ogroman plakar u spavaćoj sobi, klima uređaj i trpezarijski sto, sa stolicama. Što se tiče ulaganja u stan, budućeg vlasnika očekuje jedino krečenje. Stan je u procesu uknjiženja, a sama zgrada je sa upotrebnom dozvolom i ovaj stan će moći da se prometuje putem stambenog kredita banaka.



Napomena: u sklopu stana, se može po izuzetno povoljnoj ceni dobiti i parking mesto u podzemnoj garaži na korišćenje tokom cele godine.







Kontakt: 060 404 10 92
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0605412181

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija