Objavljeno: jul 16 2020 10:30

NIŠ - DOM ZDRAVLJA - 94 M2

EUR

Objavljeno: jul 16 10:30
Pregleda: 5
NIŠ - DOM ZDRAVLJA - 94 M2 - MOGUĆA KUPOVINA PREKO STAMBENOG KREDITA - U prilici smo da vam ponudimo funkcionalan 3.o stan koji ima mogućnost da uz malo ulaganja bude i 3.5. Nalazi se na 8.spratu starije vojne kvalitetne zgrade sa liftom. Okružen je stanovima sa svih strana, tako da je veoma topao. U neposrednoj je blizini Doma zdravlja, parka Sv.Sava, vrtića, super marketa...

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, koji vodi ka velikoj dnevnoj sobi sa lodjom na koju izlazi i veća spavaća soba, trpezarije sa lodjom, kuhinje sa špajzom, zatim wc-a, dok su degažmanom izdvojene dve velike spavaće sobe i još jedne velike lodje koja ima mogućnost zastakljivanja i dobijanja treće spavaće sobe.

Stan je u izvornom ali odličnom stanju. Na podovima je parket, stolarija je drvena, dok je grejanje CG.

Novom vlasniku će na raspolaganju biti i pripadajuća podrumska prostorija, dok mogućnost parkiranja postoji oko zgrade u kojoj se stan nalazi.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija