Objavljeno: jun 11 2021 06:11

NOVOGRADNJA 2021 -APELOVAC - POVRAĆAJ PDV - 3.5 STAN

EUR

Objavljeno: jun 11 06:11
Pregleda: 4
NOVOGRADNJA 2021 - USELJIVO OD AVGUSTA MESECA - POVRAĆAJ PDV-A - MOŽE NA KREDIT!!!

Apelovac - 77m2 - 3.5 stan - TOP PONUDA - 87.400 €

Opis lokacije: Nalazi u širem gradskom jezgru, u naselju Apelovac iznad parka Čair.
Opis zgrade: Zgrada je nova izgrađena od najsavremenijih i najkvalitetnijih materijala renomiranig građevinskih proizvođača. Izolacija zgrade je izvedena stiroporom. Poseduje dva lifta. Parkiranje je moguće u okolini zgrade. Po rečima investitora zgrada će biti gotova i u funciji do avgusta meseca.

Opis stana: Stan je troiposoban - površine 77 m2. Nalazi se na 6 spratu zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, tri sobe, kupatila i toaleta. Poseduje i veliku terasu na koju je moguće izaći iz dnevne sobe. Na podovima je bukov parket prve klase, u kupatilu i kuhinji je keramika, a na terasama je protivklizna granitna keramika. Spoljna stolarija je PVC sa termoizolacionim staklom i termo aluminijumskim roletnama. Grejanje je etažno - kotao na struju 3x3 kw, sa mogućnošću korišćenja 1,5 kw. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Uz stan idu pripadajuće tavanske prostorije.

Posebna pogodnost kupcu ovog stana je mogućnost kupovine nameštaja kod naših partnera uz popust od 10% tako da novi vlasnik može kupiti stan po sistemu ,,ključ u ruke,,.
MOGUĆNOST KUPOVINE PUTEM STAMBENOG KREDITA!
Za detaljne informacije o tačnoj lokaciji i pregled video materijala zgrade i okoline pozovite nas i zakažite prezentaciju u našoj kancelariji.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 067/7-000-111, 069/601-861.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija