Objavljeno: feb 27 2021 10:53

NOVOGRADNJA DUPLEX 68m2 – POVRAT PDV-A – ĆELE KULA

EUR

Objavljeno: feb 27 10:53
Pregleda: 8
NOVOGRADNJA DUPLEX 68.23m2 – POVRAT PDV-A – ĆELE KULA – U prilici smo da vam ponudimo stan u novogradnji sa povratom pdv-a, mogućnošću kupovine putem stambenog kredita.

Stan je tipa dupleks i nalazi se na četvrtom spratu i potkrovlju, po strukturi je trosoban i orijentisan je ka jugu. U hodniku se nalazi stepenište za prelazak u potkrovni deo stana. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom čini jedinstvenu celinu, orijentisan je ka jugu i direktno povezan sa terasom, i nalazi se na IV spratu. U potkrovlju se nalaze spavaća soba, dečija soba i sanitarni čvor. Spavaća soba je orijentisana ka zapadu i preko hodnika je povezana sa sanitarnim čvorom i dečijom sobom. Dečija soba je orijentisana ka jugu i preko hodnika je povezana sa sanitarnim čvorom i spavaćom sobom.

Fasada objekta je urađena od alubonda i dekorativne cigle (listele) sa izolacijom od 12 cm. Stolarija PVC REHAU u boji, sa roletnama i niskoemisionim staklom. Lift proizvođača KONE. Višeslojni hrast parket, boje med lak, proizvođač Tara. Ugradni vodokotlići proizvođača PEŠTAN sa tipkom serije Diamond u beloj boji i konzolnom WC šoljom. Staklena tuš kabina sa linijskim slivnikom. Granitna keramika.

Na svega nekoliko metara od objekta nalazi se Vojna Bolnica, kao i novi Klinički Centar Niš. Na udaljenosti od jedne autobuske stanice prema centru nalazi se Medicinski Fakultet Univerziteta u Nišu, a osnovna škola „Ćele Kula“ je svega par ulica prema Bulevaru Nemanjića. U blizini je i Gerontološki centar Niš, mnoštvo prodavnica i poslovnih objekata, kozmetičkih i frizerskih salona, teretana i drugo. Na 200 metara nalazi se i privatna bolnica. Jedan od najposećenijih i atraktivnijih spomenika grada Niša, famozna Ćele Kula nalazi se preko puta bulevara dr Zorana Đinđića 300 metara prema Niškoj Banji. Na svega 5 minuta hoda nalazi se park Svetog Save koji nudi mnoštvo mogućnosti za zabavu, rekreaciju i opuštanje u pogledu brojnih kafića, zabavnih sprava za decu, crkve Svetog Save i ostalog.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs Registarski broj posrednika: 669 ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI: Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu. Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Više informacija na našem portalu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija