Objavljeno: jun 10 2020 03:46

ODLIČAN 3.0 SOBAN STAN U KUĆI, STARO GROBLJE

EUR

Objavljeno: jun 10 03:46
Pregleda: 9
Na prodaju odličan trosoban stan u kući u Nišu, kod Starog groblja. Površina je 94 m2 i nalazi se u prizemlju sa odvojenim ulazom. Poseduje manje dvorište ispred kuće, površine oko 0,5 ari.
Stan je kompletno sređen i adaptiran. U stanu je sve novo : PVC prozori sa venecijanerima (spoljni prozor ima roletnu), nova AL vrata, nova sobna vrata, španska keramika, led osvetljenje, spušteni plafoni sa sijalicama, nova sanitarija, vodovod I kanalizacija, novi strujomer ( ima jeftina I trofazna struja ), svaki zid ima po nekoliko utičnica, odrađena je termo i hidroizolacija, okrečeno je, odrađena je fasada kuće, stavljene su nastrešnice od leksana na ulaznim vratima i vratima od terase, lim na prozorima, okapnice, ima priključak za kablovsku i internet, parket/ laminat , kulir , dekorativni kamen.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, odvojene kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, mokrog čvora, ostave i deo prostora koji je predviđen za terasu. Grejanje je na struju ili na drva, ugalj – svaka soba ima dimnjak.
Idealna ponuda stana za miran i porodičan život

Za više informacija pozvati telefon 060/404-10-22
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0605412181

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija