Objavljeno: jun 17 2020 01:58

PANTELEJ-STAN 55M2- MOŽE KREDIT

EUR

Objavljeno: jun 17 01:58
Pregleda: 5
PANTELEJ-STAN 55M2- MOŽE KREDIT U prilici smo da vam ponudimo uknjižen stan uz mogućnost kupovine putem stambenog kredita. Stan je na odličnoj lokaciji, u blizini autobuskog stajališta i brojnih trgovina.

Renoviran je. Na podovima je kvalitetan laminat.Grejanje je TA što doprinosi uštedi energije. Spoljašna stolarija je PVC sa roletnama. Stan se nalazi na 2.spratu bez lifta u novijoj zgradi koja je useljena 2008 godine.

Sastoji se od ulaznog hodnika koji ima komunikaciju sa ostalim prostorijama, velikog dnevnog boravka na koji se nadovezuje trpezarija, dalje se nastavlja u izdvojenu kuhinju sa prirodnom ventilacijom i lodje. Iz hodnika se ulazi u dečiju sobu, spavaću sobu i kupatilo. Takodje postoji i garderober soba. Grejanje je TA što doprinosi uštedi energije.

Novi vlasnik uz stan dobija i deo nameštaja: kuhinju bez bele tehnike, klima uredjaj, TV policu sa rasvetom u dnevnoj sobi, police i visilice u garderober sobi i trakaste zavese.

Mogućnost parkiranja postoji u okolini zgrade u kojoj se nalazi stan.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 061/25-100-25, 064/25-100-25, 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: avenijanekretninenis.rs

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija