Objavljeno: jun 25 2019 02:08

DVOSOBAN STAN, 45m², odličan, sa manjim ulaganjem

EUR

Objavljeno: jun 25 02:08
Pregleda: 7
Prodajem dvosoban stan od 45m² na 6. Spratu od ukupno 7, u zgradi sa liftom.
Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i spavaće sobe sa izlazom na veću terasu (6m²) sa koje se pruža izuzetno lep pogled za ovaj deo grada . U dnevnom boravku postoji manja kosina sa dva krovna prozora .

Zgrada je završena 2005. Godine, nalazi se u blizini Bulevara Oslobođenja, Betanije, Mašinske škole… Preko puta je park, Odvojena je od saobraćajnice manjim trgom sa par stabala ispred ulaza i širokim parkingom. Peške se stiže do doma zdravlja, autobuske I železničke stanice, svih većih marketa, svih važnih gradskih autobuskih linija, obdaništa, škole…



Nekretnina je dobila rešenje o ozakonjenju koje je prosleđeno katastru te se čeka na urgentno uknjiženje, veći deo stanova u zgradi je već uknjižen. Prodaje se u viđenom stanju. Potrebno je higijensko krečenje i zamena laminata koji je oštećen.



Za sve dodatne informacije i vise fotografija zvati svakog dana od 12h do 20h. Kontakt – Maja.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
+381638774876

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija