Objavljeno: mar 25 2021 08:08

Prelep stan u mirnom okruzenju

Objavljeno: mar 25 08:08
Pregleda: 8
Stan se nalazi na novoizgrađenom bulevaru u novoj zgradi staroj svega 3 godine. Orijentisan je najvećim delom ka dvorišnoj strani gde imate kompletan pogled na Frušku goru. Takođe, okolne zgrade usmerene ka Fruškoj gori su samo do 3 sprata tako da pogled nikada ne može biti skriven. Stan poseduje 6 soba različite namene kao i dimenzija, od 10 do 40m2. . . ostatak kvadrature pripada kupatilu, wc-u i tri terase ukupne površine oko 21m2. . . . Zbog kvalitetne gradnje, stan i zgrada su izuzetno termički kao i akustično izolovani. Svetlost kao i boje u stanu su maksimalno prijatni i daju utisak većeg stana. Savršeno uređen i osmisljen prostor svakog metra stana, daće budućim kupcima mogućnost potpunog uživanja bez ijednog dinara ulaganja. U sobama su parketi od kvalitetnog hrastovog drveta, stepenice su ručno rađene od ariša i kedrovine. U kuhinji, kupatilu, wc-u i terasama su pločice osim na velikoj terasi gde je deking od sibirskog ariša. Blizina prodavnica, velikih marketa, pijace, obdaništa, samo su neke od dodatnih pogodnosti kraja u kome se stan odn. zgrada nalazi. Takođe vredi napomenuti da se zgrada nalazi na mestu gde nema nikada zastoja u saobraćaju i dodatne gužve koja zna zvukom da remeti mir i tišinu življenja. Važno je napomenuti da je komšiluk kako u zgradi tako i okolnim zgradama izuzetno normalan i srdačan, gde bukvalno možete ostaviti i otključana vrata, zateći ćete sve na svom mestu, jer u današnjem vremenu je to jako bitno. U dvorištu zgrade lično parking mesto , zgrada je pod video nadzorom (snimanje) sa 8 kamera i u dvorištu (možete kamere da pratite i preko telefona 24 sata). Vrlo mirna i čista zgrada sa samo 18 stanova. U podrumu zgrade ima ostava koja je čista pod ključem i sa pločicama na podu i fasadom na zidu kao i dodatnim novougrađenim policama za zimnicu. Grejanje je centralno, toplana (gradsko) ali sa kalorimetrima i ličnim termostatom u stanu , račun za grejanje max oko 5.000 (decembar, januar), plaćate samo u zimskom periodu po potrošnji. U stanu ima topla protočna voda.
Stan se prodaje sa većim delom nameštaja koji je NOV, skup i kvalitetan.
Za ozbiljne kupce koji će prepoznati svoj život u ovakvom domu, moguća manja korekcija cene ovog veoma originalnog, funcionalnog i praktičnog stana. 066/90-33-624
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8
0669033624

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija