Objavljeno: jul 26 2022 11:49

TOP PONUDA - ZLATIBOR -39m2

EUR

Objavljeno: jul 26 11:49
Pregleda: 106
Opis lokacije:

Zgrada se nalazi u samom srcu Zlatibora.

Na svega par minuta nalazi se Wellnes I Spa centar, dobro poznati Trg Jezero I park.

Na 50m od nove Gondole, u neposrednoj blizini su tržni centar, market, ambulanta.

Opis stana:

Stan se nalazi na IV spartu, poseduje dva lifta i interfon.

Sastoji se iz hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz koje se izlazi na terasu i spavaće sobe.

Po strukturi je jednoiposoban. Izuzetno komforan, funkcionalan I maksimalno iskorišćen prostor.

Pogled sa terase na samu gondolu, planinu i zelenilo Zlatibora.

Stan se prodaje kompletno namešten.

Na podu se nalazi veoma kvalitetan hrastov parket, dok je u kupatilu keramika i poseduje podno grejanje u istom. Grejanje u stanu je centralno.Idealna investicija sa obzirom da je Zlatibor turistička lokacija koja radi I leti I zimi.

Agencijska usluga koju plaća kupac je 2% od ugovorene kupoprodajne cene.Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 067/7-555-018. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rsUkoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi.Registarski broj posrednika: 669Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija