Objavljeno: okt 01 2021 11:23

SOKOBANJA – DVOSOBAN STAN 51m2 – MOŽE NA KREDIT

EUR

Objavljeno: okt 01 11:23
Pregleda: 83
SOKOBANJA – DVOSOBAN STAN 51m2 – MOŽE NA KREDIT

Opis lokacije: Jedno od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji. Oslanja se na obronke Ozrena i Device, predstavlja idealno mesto za odmor, rekreaciju, sport i boravak u prirodi. Sokobanju karakterišu njeni termomineralni izvori, čist vazduh, živopisni pejzaži i izuzetni gastronomski proizvodi. Ovde će svako naći šta mu je potebno. Ako želite mir i tišinu ili sa druge strane avanturu i uzbuđenje, prilike da to i dobijete su ogromne. Zato ne propustite šansu da čudesni spoj prirode, istorije i kulture naroda koji su boravili na ovim prostorima, obogati vaše životno iskustvo.

Opis stana: Stan je dvosoban i nalazi se na VI spratu zgrade sa liftom u potkrovlju. Kvadratura stana je 51m2. Sastoji se od hodnika od kog se sa leve strane nalazi prostrani dnevni boravak zajedno sa trpezarijom i kuhinjom, dok sa desne strane nalazi još jedna soba. Niz hodnik nalazi se kupatilo sa kadom. Grejanje je na struju, podna obloga je parket i stolarija drvena.

Ukoliko je ova nekretnina na nekom drugom mestu oglašena sa nižom cenom, koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine, niža cena takođe važi i u našoj ponudi. Agencijska provizija je 2%.

Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju licne karte, u skladu sa Zakonom o specavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Clan 7. i Clan 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajuci u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zakljucenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.

Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.

Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 063/260-160. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs

Registarski broj posrednika: 669

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, vec približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bicete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri cemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Medutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehnickih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takode, može se desiti da sadržaj bude zastareo, medutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tacnost istih. Veoma cest slucaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
83

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija