Objavljeno: okt 23 2022 03:42

Green Life Avala

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 23 03:42
Pregleda: 10
Green Life je skrivena oaza na samo 30 minuta vožnje od centra Beograda u okolini naše predivne Avale

Green Life je u prilici da vam ponudi spokojno i intimno okruženje za proslave i druženja svih tipova. Ovde pozdravljamo ljubav prema prirodi, poštujemo različitost i slavimo ono što nas čini drugačijima i ono što nas zaista čini celim. Ovo je vaš dan da kreirate i izrazite svoju ljubav onako kako je zamislite.

Ovde vas priroda angažuje i drži u svom zagrljaju na vaš poseban dan. Izborom Green Life-a štitite naš odnos sa Zemljom i podržavate nas u radu na vraćanju ljudi u srce prirode.

Ostavite iza užurbanosti svakodnevnog života i uđite u utočište divljine. Ovaj trenutak je u savremeno vreme postao pravi luksuz i duboko nam je stalo da nas u dobrom svetlu zapmtite i da nam se ponovo vratite.

Green Life pruža mogućnost da smestite do 80 gostiju na otvorenom. U zatvorenom delu u slučaju lošijeg vremena može se smestiti do 20 osoba. Možete sami za sebe spremati hranu na raspolaganju je roštilj, ražanj, kotlić ili pak ako želite da se samo opustite i uživate domaćin (vrhunski kulinar sa višedecinijskim iskustvom) može za vas organizovati i aranžirati kompletan ručak ili večeru zajedno sa paketom pića i profesionalnom uslugom po vrlo povoljnim cenama. Postoji mogućnost i organizacije uživo muzike.

Gostima je na raspolaganju wi-fi, kompletan pribor za jelo, escajg, čaše, taniiri itd.

Cenovnik
Cena po danu: 200 €

Informacije i rezervacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija