Objavljeno: okt 23 2022 03:50

Vikendica Grza

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 23 03:50
Pregleda: 15
Do izletišta Grza, u okolini grada Paraćin, se dolazi kada se isključite sa autoputa Beograd – Niš na magistralni put Paraćin – Zaječar. Vikendica se nalazi u sklopu ovog poznatog izletišta i vikend naselja koje je dobilo ime po istoimenoj reci, čije se vrelo nalazi na 480nmv u podnožju planije Južni Kučaj. Čitava okolina je bogata listopadnim šumama, pretežno javora i jasena.

Vikendica je pravo utočište u prirodi, prizor oko kuće je bajkovit i pun zelenila. Veliko dvorište oko kuće sadrži teren za fudbal, odbojku na travi, teren za badminton (reketi su na raspolaganju). Za najmlađe tu su trambolina i ljuljaške pa je ovo mesto topla preporuka za odmor sa decom ali i za odrasle koji vole spoj prirode i sporta.

Za gurmane tu je nezaobilazna talandara kao i kotlić i roštilj.

Kuća se sastoji od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, kompletno opremljene kuhinje i kupatila. U jednoj spavačoj sobi je francuski ležaj. U drugoj spavaćoj sobi je garnitura na razvlačenje. U dnevnoj sobi se takođe nalazi garnitura na razvlačenje na kojoj mogu spavati 2 osobe. Broj spavaćih mesta je 6. U sklopu jedne od spavaćih soba nalazi se kamin peć koja je pravi užitak u zimskim danima.

Objekat je ušuškan u prirodi pa pruža potpunu privatnost bez radoznalih pogleda.

Očekujemo vas!

Cenovnik
Cena po noćenju - 60 €

Informacije i rezervacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija