Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Kuća sa klubom na obali reke

200 EUR /dnevno

Iznajmljuje se od: Tamara 12 okt 00:03 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Kuća za porodični odmor sa klubom na obali reke Ponjavica nalazi se u naselju Omolјica kod Pančeva, 30 km od Beograda.

Imanje od 55 ari na obali reke Ponjavica po kojoj je Park prirode dobio ime. Pogodno za porodični odmor, proslave i rođendane. Restoran i prodavnice u neposrednoj blizini kao i Ostrvo ptica u režimu prvog stepena zaštite zbog velikog broja zaštićenih vrsta. Naspram imanja, sa druge obale reke, je osmatračnica. Pogodno za šetnju i izlete.

Porodični odmor

Otvoreni prostor na imanju je uređen kao park, sa dosta zelenila i sadržajima za boravak porodica sa decom. Za aktivnosti na otvorenom na raspolaganju je i klub sa verandom, kuhinjom na otvorenom, šankom, trpezarijskim stolom, sobom za spavanje 3 osobe i prostranim kupatilom sa ugaonom kadom. Oko kluba se nalazi roštilј sa kotlićem i tanjiračom, sto sa klupama, igralište za decu i mreže za lјulјanje za odrasle.

Kuća na tri nivoa, suteren, visoki parter i potkrovlјe, uređena po principu otvorenog prostora (open space concept) bez zidova i pregrada. Na svakom spratu su kreveti za spavanje i kupatilo. U kući se nalazi 7 kreveta za 10 osoba.

Cena za porodični odmor 200 € na dan. U cenu ulazi celo imanje sa kućom i klubom. Popust 10% za boravak porodica sa decom duži od 5 dana, 20% za više od 15 dana.

Proslave i rođendani

Pored porodičnog odmora, imanje je pogodno za proslave i rođendane na otvorenom prostoru uz poseban dogovor sa vlasnikom. Mesta za sedenje 25-30 osoba. Na raspolaganju su suteren kuće (potpuno opremlјena kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, krevet za 2 osobe i sto za bilijar) i klub sa kuhinjom, šankom i trpezarijskim stolom na otvorenoj verandi, sobom sa krevetom za 3 osobe i kupatilom u zatvorenom prostoru. Gosti mogu koristiti mnoge stolove i stolice koji se na imanju nalaze kao i čaše, tanjire, escajg itd.

Cena za proslave 200 € na dan. U cenu ulazi obavezno obezbeđenje zbog zaštite od požara i očuvanja životne sredine.

Informacije:
060 434 66 99
060 434 66 44
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija