Objavljeno: nov 11 2021 09:32

Vila Zlatiborska Idila

EUR

/ mesečno
Objavljeno: nov 11 09:32
Pregleda: 3
Vila Zlatiborska Idila (Chalet Honka) se nalazi na putu za vrh planine Tornik, 300 metara ispod samog vrha. Kuća je potpuno opremljena. Gotovo u celosti napravljena od drveta, jedinstven dozivljaj sa panoramskom terasom koja ostavlja bez daha.

Chalet Honka vam nudi vrhunac luksuza, u ruralnom, mirnom i tihom okruženju koje vam omogućava da zagrlite prirodu. Možete uživati u aktivnostima jednostavnim poput hodanja preko 75 km označenih staza, posmatranja divljih životinja; ili samo uživanje u pogledu koji oduzima dah preko planina Srbije prema Bosni i Crnoj Gori. Za avanturističke goste, skijanje je najtraženija aktivnost, a zatim slede paraglajding, jahanje i trke na brdskim i četvorociklima. Lokalna banja je udaljena samo 10 minuta vožnje, gde možete uživati u plivanju, parnoj kupelji, đakuziju i terapiji masaže.

Lokalna ishrana je mediteranska sa prirodnim uticajem srpske kuhinje. Sve je domaće od svežih, lokalnih proizvoda. Ništa se ne obrađuje. Postoji širok i raznovrstan meni, od hleba i peciva do mlečnih proizvoda, mesa i povrća. Specijalnost je jagnjeći ražanj pečen na otvorenoj vatri; biće to iskustvo za vašu palatu. Iako preporučujem čajeve na bazi lokalne flore, za svaki slučaj držim zalihe PG saveta!

Pošto sam rođen i odrastao u Srbiji, a zatim proveo više od polovine svog života u Velikoj Britaniji, pretpostavljam da mogu da kažem da sam iskusio oba sveta, ja ću biti vaš domaćin. Ja sam iskusan, potpuno licencirani instruktor skijanja, govorim tri jezika, tečno govorim srpski i engleski. Ranije sam radio u turističkoj industriji.

Odlučio sam da se vratim prirodi, pa sam napravio luksuznu brvnaru na samom vrhu Zlatiborskog vrha, Tornika, koji se nalazi na skoro 1.500 metara nadmorske visine. Chalet Honka je sada moj dom od kuće. To je mesto gde udišem svež borovi vazduh, upijam prelepe poglede i prirodu u svom najboljem izdanju.

NAPOMENA: Minimalni boravak 3 noci. Do 6 osoba 150eur/nocenje, 8 osoba 200eur/nocenje.
Cena se formira prema broju osoba, dužini boravka i prema sezoni. Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam poslati aktuelni cenovnik.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija