Objavljeno: jan 20 2023 12:47

HITNO PRODAJEM VIKENDICU U PROLOM BANJI

EUR

Objavljeno: jan 20 12:47
Pregleda: 102
Na prodaju vikendica u Prolom banji 200m od hotela i 100 m od akva parka. Vikendica ima 40 kvadrata i nalazi se na 3 ara ogradjenog placa. Asfaltni put. Vikendica poseduje kuhinju, kupatilo i tri manje sobe kao i ogradjenu terasu. Prodaje se kompletno namestena sa svim stvarima. U dvoristu postoji veliko drvo jele koje leti pravi ogroman hlad kao i vise stabala voca u punom rodu. Na kuci je uradjena fasada ukrasnim kamenim plocama kao i kamene staze oko kuce. Struja je monofazna. Ispod terase nalaze se dva podruma.Kuca ima uredne papire. Vlasnik sam 1/1. Moguca je zamena za vikendicu u nekoj drugoj banji koja je ravnija (koja nije brdovita) ili za vikendicu u nekom drugom nezagadjenom mestu sa lepom prirodom.
Prolom Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na padinama planine Radan.Poboljšanju opšteg stanja zdravlja doprinose nadmorska visina (550-668 m) i umereno kontinentalna klima.Prolom banja je karakteristicna po lekovitoj vodi koja se koristi u svrhu lecenja
1. Bolesti bubrega, mokraćnih puteva i prostate
2. Bolesti kože
3. Bolesti organa za varenje
4. Reumatizam
U sklopu banjskog kompleksa postoji zatvoren bazen sa termalnom Prolom vodom kao i otvore bazen u sklopu akva parka. U samoj banji postoje staze zdravllja kao i veliki broj kulturno istorijskih spomenika. Po svojoj lekovitosti, Prolom banja je jedinstvena u svetu. Za vise informacija pozvati
P.S.
Kuca je proslog leta renovirana...postavljeni su laminati na podovima, uradjen je novi dimnjak, oluci,gelender i ubacen novi namestaj... fotografije koje su postavljene na ogasu su iz perioda pre renoviranja. Nove fotografije kao i samo gledanje vikendice moguce su u maju mesecu jer tokom zime niko ne boravi u vikendici.
Postojimogucnost manje korekcije cene
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
102

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija