Objavljeno: dec 10 2018 03:40

Trešnja

EUR

Objavljeno: dec 10 03:40
Pregleda: 91
RAJ ZA HEDONISTE
TREŠNJA-Koviona. Oči Šumadije. Plac ima 1.844 m2 ograđen sa tri strane izlazi na put. Nalazi se na najvećem mestu između Avale i Kosmaja, na 400 metara nadmorske visine. Pogled koji se nadaleko pruža sa jugo-istoka, Smederevo, Sopot , Mladenovac, Topola, Bukulja, Venčac, Kosmaj, do jugo-zapada Rudnik itd,...
U blizini izletište jezero 200 ha šume lovište, dozvoljeno pecanje.Netaknuta priroda, jezero, ugostiteljski objekat u obnovi, vikend naselje.
Plac je u građevinskoj zoni (gradnja dozvoljena), uvedena voda, struja, internet, kablovska sa preko 120 kanala. 29 km od centra Beograda. Nalazi se u delu Trešnje gde nema prometa, pa je za odmor više od idealnog.
NOV OBJEKAT NAMEŠTEN USELJIV OBJEKAT. Objekat od 140 m2 u osnovi modernog rasporeda. kupatilo od 3m2 i sve ostalo je 32m2 kuhinja + trpezarija i dnevni boravak sa prozorskim delom od 15m2 koji izazi na terasu od 90m2 i podruma od 30m2, u sklopu njega ima vinski podrum od 10m2. Mogućnost dogradnje još 25 m2 na jednoj etaži. Zbog velike svetle površine koja može sva da se otvori i spoji terasa sa dnevnim boravkom, dobijate osećaj slobode, prostranstva.
Potkrovlje visoko 35m2 sve pod jednom prostorijom (prostor može da se podeli u 2 prostorije) i takođe prozorski otvor ka južnoj strani od 10m2. Nešto što treba videti.
Struja trofazna, voda, internet i preko 120 kanala. U dnevnom boravku je postavljena granitna keramika. Stepenište hrastova masivna gazišta. U potkrovlju laminat-brodski pod hrastov rustik dimenzija 1000 x 95 cm. Fasada demit sa izolacijom od 5cm, prozori nemačkog proizvođača Rehau pvc materijala imitacija hrasta.
Napolju prijatno mesto za sedenje deo pod otkrivenom terasom proctor sa više od 30m2 i pod natkrovljenom terasom oko 20m2, gde se nalazi sudopera, roštilj, pica peć ili furuna.
IZNAJMLJUJE SE 200 Evra/mesečno.
Može dogovor.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
91

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija