Objavljeno: dec 23 2023 08:12

vikendica Ovcar Banja,jezero Medjuvrsje

EUR

Objavljeno: dec 23 08:12
Pregleda: 114
Vikendica ukljizena, vlasnik 1/1, nalazi se dvesta metara od vode. Do vode se moze potokom koji tece na dnu placa. Plac je 5 ari. povrsina vikendice oko 70 kvadrata, sastoji se iz zidanog suterena gde je kuhinja i trpezarija,na spratu su garderober,hodnik,dve sobe i kupatilo.u fazi rekonstrukcije,nove instalacije,novo kupatilo,ploce,namestaj i td.nalazi se na pola puta izmedju Vidovskog tunela i tunela kod manastira Jovanje. Okolni vikendasi normalni i kulturni ljudi. Ima i dva pomocna objekta. Ima parking, vodu(topla, hladna), kanalizaciju i struju.

Vikendica je vrlo funkcionalna, ali se naravno moze i prepravljati ili dogradjivati, obzirom da je Ovcarsko-Kablarska klisura proglasena za zasticeno dobro prvog reda, gradnja novih vise nije moguca.
Cena kuce je shodna ponudi i potraznji i time da je zemlja na kojoj se nalazi u nasem vlasnistvu,a ne drzavnom ili manastirskom i da nije u vodnom toku,pa nema bojazni od rusenja isl. I zemljiste i kuca se prevode kod notara.
Razlog prodaje je sto imamo dve vikendice,jednu pored druge(razliciti katastarski brojevi parcela),pa jednu prodajemo.
Vise informacija na mob,email ili viber.

Moguca zamena za vozilo ili za nekretninu u Cacku ili Beogradu uz moju ili vasu doplatu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
114
064/264-2644

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija