Objavljeno: okt 30 2018 10:35

Časovi engleskog jezika u Beogradu

Din

Objavljeno: okt 30 10:35
Pregleda: 3
Dajem privatne časove engleskog jezika u Beogradu. Školovala sam se i živela u Velikoj Britaniji, govorim britanski engleski kao maternji jezik.
Dolazim kod vas i nudim časove konverzacije ili podučavanja. Na časovima konverzacije bismo razgovarali o temama po vašem izboru u okviru pripreme za ispit(e) ili ako vam je iz bilo kog drugog profesionalnog/privatnog razloga potreban tečniji govorni engleski ili želite da radite na izgovoru. Što se podučavanja tiče, nudim klasične časove učenja i razvijanja veština pisanog i govornog engleskog i gramatike. Imam iskustvo u podučavanju osnovaca (školsko gradivo, pripreme za kontrolne i pismene zadatke), srednjoškolaca i odraslih, svih nivoa. Veoma sam posvećena i potpuno se prilagođavam individualnim potrebama učenika. Cena po dogovoru, okvirno 1100 dinara sat i 1500 dvočas za klasične časove, a za časove konverzacije 15e sat i 20e dvočas. Informacije i dogovor na +381 64 0097221
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0640097221

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija