Objavljeno: nov 29 2021 09:45

Prodaja i Upravljanje prodajom, Dejvid Džober i Džef Lankast

Din

Objavljeno: nov 29 09:45
Pregleda: 2
Prodaja i Upravljanje prodajom, Dejvid Džober i Džef Lankaster

Ovaj obimni priručnik bavi se suštinskim aspektom marketinga: odnosom „lice u lice“ koji predstavlja osnovni vid savremene prodajne prakse. Podeljen je na pet logičkih celina: dimenzije prodaje, tehnike prodaje, prodajno okruženje, menadžment i kontrola prodaje.

Analiza različitih kategorija kupaca približava čitaocu način njihovog razmišljanja i u vezi s tim predlaže adekvatnu marketinšku taktiku. U delu u kome su izložene tehnike prodaje istaknut je značaj lične pripreme i ličnog kontakta, a u poglavlju o prodajnom okruženju ukazano je na važnost institucija i kanala prodaje. Naročita pažnja u najnovijem, šestom izdanju, dostupnom sada i na našem jeziku, posvećena je uticaju koji međunarodno tržište ima za jednu kompaniju. Svako poglavlje upotpunjeno je praktičnom vežbom i uobičajenim ispitnim pitanjima. Idealan udžbenik za studente marketinga i poslovanja, kao i za prodavce na terenu i menadžere prodaje.

ISBN: 86-7102-216-1
Izdavač: CLIO
Godina izdanja: 2006
Broj strana: 680

Cena: 1.500 RSD (polovna knjiga, nekorišćena knjiga)

Narudžbu možete poslati na email [email protected] ili SMS na 061/199-3324 (Viber).

#knjiga #polovnaknjiga #dejviddžober #džeflankaster #prodajaiupravčljanjeprodajom #clio
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija